👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś słyszałem że murzyni ogólnie boją się psów? Niewiem czy to prawda? Nie jestem rasistą ale może ma to związek z tym że czarnym bliżej do dzikich zwierząt niż białym, którzy już zatracili instynkt strachu przed innym możliwie groźnym zwierzęciem.
przepiękny widok....aż serce cieszy akurat przed wyjściem do pracy.
Rodzina to podstawowa komórka społeczna gatunku ludzkiego. U zwierząt bardziej na miejscu jest używanie określeń typu: stado.
Jak wielu pewnie, byłem w tym roku nad polskim Morzem i z przerażaniem oglądałem tych spacerujących z podobnymi rasami psów gdzie ani jeden nie miał kagańca na mordzie. W paru przypadkach za to kaganiec (w postaci maseczki) miał jego właściciel. Tu dzieciaczki zamki z piasku jakieś budują a tu sobie obok zapierdziela pajac z psem rasy "debil" na 5-metrowej smyczy
kamczak napisał/a:
Nie doszło by do tego, jakby byli w pracy.
Czym się różnią długodystansowe biegi białych i czarnych w USA? -U białych strzał rozpoczyna bieg, a u czarnych kończy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie