👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaciekawił mnie ten c🤬jowy fiat, poszukałem i wychodzi, że ten model nazywa się Duna.
Zimne piwo dla suchoklatesa, szkoda tylko, że nie miał pod ręką jakiegoś pręta zamiast tego patyka
Psy do natychmiastowego uśpienia. Właściciel razem z rodziną rozstrzelanie.
Koles w czerwonym aucie drzwi zamknięte, nie bedzie mu loszka na fure wbijać
Kolo w majtach pewnie robil za rogiem deskoterpaie zone za dawanie dupy śmieciarzowi wiec poswiecenie na maxa
A głupia baba mogla oddac psom kielbase, no sknera z niej
Kolo w majtach pewnie robil za rogiem deskoterpaie zone za dawanie dupy śmieciarzowi wiec poswiecenie na maxa
A głupia baba mogla oddac psom kielbase, no sknera z niej
Co za agresywne z🤬by!!!!!
Przeciez widac wyraznie ze pieski chca sie z ta mila pania jedynie pobawic, a ci idioci sie z kijami na te biedaki rzucaja.
Przeciez widac wyraznie ze pieski chca sie z ta mila pania jedynie pobawic, a ci idioci sie z kijami na te biedaki rzucaja.
zmordowana wracała jak po 8 godz tyrce teraz po tych igraszkach z pieskami jeszcze 21 zastrzyków w dupala przeciw wsciekliznie

Ta k🤬a z czerwonego auta powinien zdechnąć na syfa a jego rodzina zdechnąć na defteryt i boleriozę .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie