K🤬a, to jest naprawdę śmieszne! Banda tępych kretynów, którzy przyszli na mecz nie po to, żeby kibicować swojej drużynie, a drzeć ryja siejąc bezsensowne teksty i nagle, k🤬a, czują się skrzywdzonymi ofiarami, które nikomu nie zawiniły, a od policji dostali wp🤬l za niewinność...
Mieszkam w Chorzowie, więc z takimi tępymi frajerami mam do czynienia bardzo często. Brzydzę się tych j🤬ych podludzi...
i k🤬a bardzo dobrze, że go uj🤬, ja bym tych "kibiców" porozp🤬alał seriami z m16
Konto usunięte
2010-08-31, 19:09
takk k🤬a juz widze jak leci do prokuratury z tym filmem. za te teksty on miałby przej🤬e a nie policjant miedzy innymi za zniewazenie funkcjonariusza na służbie i za udział w nagonce na policje. poza tym prokurator cos by jeszcze znalazł
j🤬 frajerów i społeczniaków. Jacy się k🤬a nagle uczciwi znaleźli. Coś mi się wydaje, że chyba dostaliście po głowie kiedyś od kibiców.
Konto usunięte
2010-08-31, 19:42
Z tym filmem to pewnie na policje pójdą. Dobrze tak kozakowi, cwani są w grupie i wtedy kiedy nikt im nie może nic zrobić a jak piesek ugryzie łysego syfa to k🤬a 'mam to wszystko nagrane'
Konto usunięte
2010-08-31, 19:44
z chęcią bym zobaczył jak piesek urządził tą rękę
Marian Paździoch@
Nie chciałbym Cię zasmucać, ale oprócz ich samych nikt nie lubi p🤬lonych kiboli. Chociaż nawet oni pomiędzy sobą się łoją.
Konto usunięte
2010-08-31, 19:59
Marian Paździoch napisał/a:
j🤬 frajerów i społeczniaków. Jacy się k🤬a nagle uczciwi znaleźli. Coś mi się wydaje, że chyba dostaliście po głowie kiedyś od kibiców.
weź edytuj post, bo to co widać na nagraniu to nie kibice
Konto usunięte
2010-08-31, 20:03
a mnie bardziej smieszy to ze temu bydłu w grupie wolno wiecej niż normalnemu obywatelowi :d
niech ktorys z was podejdzie do policjanta i zacznie takimi textami jechac jak ta chołota
Konto usunięte
2010-08-31, 20:05
Nie kibice ... gorzej to ci wszyscy p🤬leni Jp.
Tych pieprzniętych cwaniaków już w Polsce (jak i nie na świecie) maja wszyscy dość .
Nie no co jak co ale to całe Jp na 100% i HWDP się już k🤬a nudne robi.
Właśnie to jest idiotyzm polskich przepisów. Możesz nawet podejść do policjanta i mu nawrzucać, jak te pojeby na filmiku, a ten nic ci nie może zrobić. Dlatego w Polsce tak się to całe ''pokolenie jp na 100%'' rozwinęło.
Na ten przykład w Stanach za takie teksty funkcjonariusz już by tępego łysola sprowadził do parteru i zawiózł na 48h do pierdla. Tam policję się szanuje(przynajmniej oficjalnie), a nie jak tutaj jedzie się po nich mimo tego, że oni wykonują tylko swoje obowiązki.
donn
2010-08-31, 20:19
pryzma napisał/a:
tak się k🤬a z niego śmiejecie, a by cię chapnął taki pies to byś tam się obsrał po samą szyję.
smiejemy sie i bedziemy smiali! Żaden z tych co sie smieja nie zostaje po meczu i wozi sie jak gowno w taczce w grupie z bezmozgimi kibolami...
Piesek po prostu głodny był a tu od razu taka afera.
Taa, pewnie gdyby zeżarł takiego kibola to by zdechł albo nabawił się wrzodów żołądka
Najbardziej mnie rozk🤬iają ci kibole, co idą w grupie przez miasto nocą i drą ryja jakimiś drużynowymi sloganami albo śpiewają piosenki. Ale jak ty byś szedł i śpiewał piosenki Michaela Jacksona to zwyzywaliby cię od idiotów