📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:53
Powinniście jakiś system współpracy z Mariuszem opracować, bo tutaj też niezłą publikę ma
ja jestem tylko ciekawy czy dopuszcza do siebie myśl, że któregoś razu może się z nim stać to samo co z tym żołnierzem. przecież porusza tyle rzeczy, które na pewno nie wszystkim się podobają. z całym szacunkiem dla niego.
To jest najlepsze w sadistic.pl, 98% userów nie cierpi muslimów. Polska może na nas liczyć.
@up
nagrales sie w gry chyba za duzo
czlowiek nie sika krwia jak w gta
nagrales sie w gry chyba za duzo
czlowiek nie sika krwia jak w gta
@bary110
masz jakiś logiczny argument poparty.. czymkolwiek? czy pajacujesz bo za sznurek Ci ciągną?
utrata 20% objętości krwi - łagodny wstrząs
utrata 35 % - poważny wstrząs
utrata 45% - bardzo ciężki wstrząs
utrata 50% - śmierc
poderżnięcie gardła powoduje śmierć przez wykrwawienie (a nie np. uduszenie)
masz jakiś logiczny argument poparty.. czymkolwiek? czy pajacujesz bo za sznurek Ci ciągną?
utrata 20% objętości krwi - łagodny wstrząs
utrata 35 % - poważny wstrząs
utrata 45% - bardzo ciężki wstrząs
utrata 50% - śmierc
poderżnięcie gardła powoduje śmierć przez wykrwawienie (a nie np. uduszenie)
"Jak się zacznie, wstąpię do bojówki".
Jakie to wygodne... póki co nie musicie robic nic, dopiero za 20 lat zacznie się dziac cokolwiek, a do tego czasu będziecie sobie mogli trzaskac szabelkami i wzajemnie przekonywac, że jesteście solą tej ziemi. Aż przychodzi na myśl dawna szlachta siedząca po zaściankach, co złotej swej wolności broniła kuflem i widelcem... i przekonaniem, że swym warcholstwem stoją na straży Europy.
Lepiej się nauczycie czegoś, pracujcie, a przede wszystkim: miejcie dzieci, do cholery! Włóżcie jakiś trud w to, by do sytuacji, w której bojówki muszą powstac, nigdy nie doszło! Bo co jeśli dojdzie do walki, a po naszym zwycięstwie okaże się, że walczyc nie było o co?
Irytują mnie po prostu komentarze, z których nic nie wynika, poza kilkoma piwami dla "dzielnego wojownika".
Jakie to wygodne... póki co nie musicie robic nic, dopiero za 20 lat zacznie się dziac cokolwiek, a do tego czasu będziecie sobie mogli trzaskac szabelkami i wzajemnie przekonywac, że jesteście solą tej ziemi. Aż przychodzi na myśl dawna szlachta siedząca po zaściankach, co złotej swej wolności broniła kuflem i widelcem... i przekonaniem, że swym warcholstwem stoją na straży Europy.
Lepiej się nauczycie czegoś, pracujcie, a przede wszystkim: miejcie dzieci, do cholery! Włóżcie jakiś trud w to, by do sytuacji, w której bojówki muszą powstac, nigdy nie doszło! Bo co jeśli dojdzie do walki, a po naszym zwycięstwie okaże się, że walczyc nie było o co?
Irytują mnie po prostu komentarze, z których nic nie wynika, poza kilkoma piwami dla "dzielnego wojownika".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie