👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ktoś całkiem dobrą kobietę wyrzucił na śmietnik, tylko umyć ją by trzeba
Ten obrazek ma się jak piernik do wiatraka. Dziękuję dobranoc, Koniec imprezy.
bloodwar napisał/a:
99% populacji więzień w Polsce to katolicy, a wśród profesorów uniwersytetów ledwie 10%
![]()
Jako ateista mówię: wiadomość wyssana z dupy. A conajmniej na technicznych jest to bzdura. A co do "uniwersytetów" (nie technicznych) to zbiorowisko lewaków i maszyn zasilających bezrobocie.

no bardzo mądre
99% Katolików to hipokryci, tym się nikt nie przejmuje.

wiara jak i niewiara ma tyle samo sensu, serio.
wierzący nie udowodni istnienia natomiast niewierzący nie udowodni nieistnienia.
a wy dalej próbujcie swoich krucjat, jedni i drudzy siebie warci.
wierzący nie udowodni istnienia natomiast niewierzący nie udowodni nieistnienia.
a wy dalej próbujcie swoich krucjat, jedni i drudzy siebie warci.
bloodwar - o kurde, w tylu więzieniach byłeś to sprawdzić i pytałeś kazdego z osobna? Szacun

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie