📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:57

bloodwar napisał/a:
99% populacji więzień w Polsce to katolicy, a wśród profesorów uniwersytetów ledwie 10%
![]()
ZAPOMINASZ ze tych profesorów wykształciła komuna!!! A oni kształcą kolejną generacje czerwonych ateistów. Za przykład dam profesora polonistyki który zachowywał sie i mówił jak żul spod budki z piwem.

Ewidentny fake
Muslm women wyglądają tak:
Ż__ówki tak:
Katoliczki tak:
A ateistki (jako, że się jeszcze nie dorobiły stereotypu wrzucam ateistkę - Renatę Dancewicz):
wprost.pl/ar/351763/Znani-ateisci-Dancewicz-traktuja-nas-jak-kogos-gorszego/
I bonusik
Muslm women wyglądają tak:

Ż__ówki tak:

Katoliczki tak:

A ateistki (jako, że się jeszcze nie dorobiły stereotypu wrzucam ateistkę - Renatę Dancewicz):

wprost.pl/ar/351763/Znani-ateisci-Dancewicz-traktuja-nas-jak-kogos-gorszego/
I bonusik

MrBebo0010 napisał/a:
jestem poganinem, wierzę w Thora
Jesteś idiotą. Udajesz, że wierzysz.
bloodwar napisał/a:
99% populacji więzień w Polsce to katolicy, a wśród profesorów uniwersytetów ledwie 10%
![]()
Dobra, dobra. Podaj jakieś wiarygodne źródło tych informacji

A co do populacji Katolików w więzieniach to na pewno jest ona wysoka (aczkolwiek na pewno nie jest to 99%), lecz wynika to z tego, że wciąż zdecydowana większość mieszkańców Polski to zadeklarowani Katolicy. Więc logicznym jest, że przy takiej strukturze społeczeństwa większość m.in. więźniów będzie wyznania greckokatolickiego.
Szlachcic_Cygański napisał/a:
Jesteś idiotą. Udajesz, że wierzysz.
Jesteś człowiekiem nie do określenia wg regulaminu sadola. Śmiejesz sie z mojej wiary, to ja bede sie smial z Ciebie w Valhalli

@mrlewy: W społeczeństwie ateistów jest ok.10%, a w więzieniach 1%, wynika z tego, że dziesięciokrotnie rzadziej przestępstwo popełnia ateista.

acha, bo tylko ateistki się upijają i imprezują. to straszliwie dużo studentek (i nie tylko) jest ateistkami. ogromne ilości ateistów spotykam co weekend. szkoda tylko, że 90% z nich to zdeklarowani chrześcijanie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie