Niewinne rozmowy o niebie zostały zakłócone przez pewną ateistkę, która wali prosto z mostu
Tak, angielski wymagany. Trzeba było uważać w szkole.
To tylko minuta, więc wytrzymajcie do punktu kulminacyjnego
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
@up
na prochach od rana?
konto usunięte
2013-01-15, 12:43
konto usunięte
2013-01-15, 12:47
my bitch! ale wracaj do kuchni
konto usunięte
2013-01-15, 12:50
Ja widze ze teraz wiekszosc nie ma wlasnego zdania tylko potrafi papugowac co tylko media powiedza gdyby np w mediach opowiadano sie w superlatywach za chrzescijanstwem, to conajmniej jestem pewien w 80% ze byscie inaczej odnosili sie do tej religi. Ale to przeciez nie modne i wstyd cokolwiek robic innego bo będą sie smiac
@Mc6
człowieku jaki ty masz problem, pytam poważnie? Po co taki komentarz. ~Sklej podszedł do tematu poważnie a ty jesteś kolejnym indolentem, który jak parę osób powyżej woli tylko wjeżdżać na wierzących. Nie rozumiem dlaczego na tym portalu nigdy nie może być trochę spokoju od tematów religijnych cały czas tylko strona atakująca wyzywa wszystkich od debili i idiotów a wierzący próbują się bronić (co jest naturalne) powoli wychodzę z założenia że najbardziej represjonowaną wiarą w dzisiejszych czasach jest katolicyzm, islamu i judaizmu każdy się boi i od razu wychodzi na największego pariasa a katolika proszę bardzo można jechać do woli
Drake_91 napisał/a:
@Mc6
człowieku jaki ty masz problem, pytam poważnie? Po co taki komentarz. ~Sklej podszedł do tematu poważnie a ty jesteś kolejnym indolentem, który jak parę osób powyżej woli tylko wjeżdżać na wierzących. Nie rozumiem dlaczego na tym portalu nigdy nie może być trochę spokoju od tematów religijnych cały czas tylko strona atakująca wyzywa wszystkich od debili i idiotów a wierzący próbują się bronić (co jest naturalne) powoli wychodzę z założenia że najbardziej represjonowaną wiarą w dzisiejszych czasach jest katolicyzm, islamu i judaizmu każdy się boi i od razu wychodzi na największego pariasa a katolika proszę bardzo można jechać do woli
Właśnie widzę jak Sklej podszedł do tematu poważnie pisząc, że nie mamy 100% pewności, że "coś tam jest"... Lubie was cisnąc bo mnie bawicie
konto usunięte
2013-01-15, 13:07
@DomPas, "wiara z definicji to jest wierzenie w coś, czego istnienia nie można udowodnić i ja tego nie robię [nie wierzę], bo nie jestem idiotką".
konto usunięte
2013-01-15, 13:13
Jedni wierzą, że postrzegany przez nas świat stworzyła teocentryczna istota, drudzy że świat powstał ze skupionej energii które wybuchła... może po prostu nie wchodźmy sobie w droge.
Mc6
2013-01-15, 13:31
Za głupi by zrozumieć naukę? Spróbuj religii!