Tam jakas panienka sadzila ze jechala RS4, chyba w GTA bo na żywo nawet za danie dupy nikt cie tym nie przewiezie.
Pozdrawiam
Sam jesteś PEDAŁ nigdy cię nie będzie stać na takie autko i życzę ci żebyś został tanią dz🤬ką na Bunga Bunga u c🤬tych liż skarpete.
hahah gościu stać mnie, ale po prostu nie wiem jak można kupować części volkswagena ze znaczkiem ałdi w wyższej cenie
a teraz wsiadaj do swojej burackiej fury i zjeżdżaj męska dz🤬ko

Czym tu się podniecać ?!

no a beemki niestety drogie i dresiwo z racji kryzysu koszty musi ciąć.
BMW wkońcu wyzwolone.

Takiego c🤬ja pryszcze!
I bardzo was zmartwię - jeśli dupa leci na furę, to jakich by cycków nie miała znaczy, że jest KOSZMARNIE TĘPĄ P🤬DĄ. Wydrenuje tylko wasz portfel, a w łóżku będzie c🤬jowa jak barszcz.
P.S. Trzeba być niezłym debilem, aby po Polsce na takich alusach jeździć.

W towarzystwie nieustająco mówi o tym, w ile czasu dojechał z Wrocławia nad morze, z Poznania do Berlina, a z Warszawy do Zakopanego, zwykle zmniejszając ten czas o jakieś 40-50%. Uważa się za znawcę techniki i twierdzi, że jego 3.0 TDI ma 450 KM, bo pomylił moc z momentem obrotowym. Jest święcie przekonany, że skoro to V6, to znaczy że ma biturbo. Ma quattro, dzięki czemu uważa, że jego auto jest absolutnie nie do wytrącenia z równowagi, a przede wszystkim lepiej hamuje. Twierdzi, że rowerzyści, skuterzyści i traktorzyści powinni zniknąć z jezdni, bo on jedzie i jest najszybszy. Przejeżdża przez czerwone na pełnej prędkości jeżeli świeci się mniej niż trzy sekundy. Wyprzedza zawsze, wszędzie i w każdej sytuacji. Trąbi na ludzi przechodzących po przejściu dla pieszych. Spycha z lewego pasa tych jeleni jadących 130 km/h (nieważne, że właśnie wyprzedzają kolumnę tirów). Opowiadając o pokonywanych przez siebie trasach, mówi że jeździ bezpiecznie z taką rozsądną prędkością podróżną 200 km/h. W trasie zawsze popija napój energetyzujący. Z jego statystyki wynika że tylko jeden na 25 kierowców, których zepchnął/wymusił pierwszeństwo/zmusił do gw🤬townego hamowania dogania go i spuszcza mu wp🤬l na światłach, więc per saldo się opłaca. Ma 23 punkty karne od roku, bo każdemu policjantowi w czasie kontroli na dzień dobry wpycha do ręki 1000 zł. Mając 38 lat ginie w wypadku z żoną Moniką, córką Julią i synkiem Kubusiem, gdy na drodze między Płockiem a Inowrocławiem przy 220 km/h wyprzedza na trzeciego i zahacza kołami o śnieg."
źródło:
zlomnik.pl/index.php/2013/06/28/5-typow-kierowcow-z-ktorymi-lepiej-sie...
podpis użytkownika
>CBR 929RR Firebladejuz nie raz jechalam rs4 i to poprostu cos pieknego! wygoda, sound i szybkosc
![]()
ale jesli juz o RS chodzi i gdybym miala kupic to wzielabym RS5 (moze kiedys)...
na rynku jest jeszcze RS6R prosto od MTM ma okolo 730ps, czyli praktycznie najszybsza RS'kai tez juz miala okazje spotkac je nieraz naprawde niesamowicie szybkie auto i ma power, nie wiem dokladnie w ile sekund sie rozpedza do 100km/h ale tak na oko 3-4sek
![]()
To jak juz taka obeznana w Audi jestes, to powinnas wiedziec, ze konie MTM szybko uciekaja ze stadniny, co nie raz juz udowodnil Adam ze Sportmile - regularnie ruskim wp🤬l spuszcza na Dragtimes.
hahah gościu stać mnie, ale po prostu nie wiem jak można kupować części volkswagena ze znaczkiem ałdi w wyższej cenie
a teraz wsiadaj do swojej burackiej fury i zjeżdżaj męska dz🤬ko
W ktorym Need For Speed jest nowe RS4? A teraz pobudka, koniec marzen pajacu.
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi

P.S.
jestem ekspertem.