jakniejaktak napisał/a:
Link do HD?
watch?v=yDzqlqE0z0U
A teraz klękaj

Z tego co zawuażyłem to Audi ostatnio stało sie tym czym kiedyś było BMW,coraz więcej zwieśniaczonych,pseudo-stuningowanych Audic jezdzi po naszych drogach z łysymi dresami za kierownicą.
qhash napisał/a:
to nawet niezłe auto, szkoda że dla pedałów
Huh, bo za drogie ?
Nie rozumiem... Jestem ślepy, że nie widzę tuningu żadnego? Ot ładna furka.
qhash napisał/a:
Sam jesteś PEDAŁ nigdy cię nie będzie stać na takie autko i życzę ci żebyś został tanią dz🤬ką na Bunga Bunga u c🤬tych liż skarpete.
qhash napisał/a:
Steewie napisał/a:
Sam jesteś PEDAŁ nigdy cię nie będzie stać na takie autko i życzę ci żebyś został tanią dz🤬ką na Bunga Bunga u c🤬tych liż skarpete.
niestety Steewie nikt nie wystąpi w twoim c🤬tym teledysku

juz nie raz jechalam rs4 i to poprostu cos pieknego! wygoda, sound i szybkosc
ale jesli juz o RS chodzi i gdybym miala kupic to wzielabym RS5 (moze kiedys)...
na rynku jest jeszcze RS6R prosto od MTM ma okolo 730ps, czyli praktycznie najszybsza RS'ka
i tez juz miala okazje spotkac je nieraz naprawde niesamowicie szybkie auto i ma power, nie wiem dokladnie w ile sekund sie rozpedza do 100km/h ale tak na oko 3-4sek

ale jesli juz o RS chodzi i gdybym miala kupic to wzielabym RS5 (moze kiedys)...
na rynku jest jeszcze RS6R prosto od MTM ma okolo 730ps, czyli praktycznie najszybsza RS'ka

mnie zawsze dziwi jak dwóch gości siada do przodu a dwie dziewczyny do tyłu
ja sobie nie wyobrażam żeby moja dziewczyna siedziała z tyłu a ja miałbym kierować
troche poj🤬e

ja sobie nie wyobrażam żeby moja dziewczyna siedziała z tyłu a ja miałbym kierować

podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi

Audi - Volkswagen w cenie Mercedesa. WIecej nie ma co dodawac bo to starczy. a zdanie o drecholach przesiadajacych sie do audic z beemek to na szczescie szczera prawda. mniej tego talatajstwa rozbija sie w bejcach chociaz