📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

jakniejaktak napisał/a:
Link do HD?
watch?v=yDzqlqE0z0U
A teraz klękaj

Z tego co zawuażyłem to Audi ostatnio stało sie tym czym kiedyś było BMW,coraz więcej zwieśniaczonych,pseudo-stuningowanych Audic jezdzi po naszych drogach z łysymi dresami za kierownicą.
qhash napisał/a:
to nawet niezłe auto, szkoda że dla pedałów
Huh, bo za drogie ?
Nie rozumiem... Jestem ślepy, że nie widzę tuningu żadnego? Ot ładna furka.

juz nie raz jechalam rs4 i to poprostu cos pieknego! wygoda, sound i szybkosc
ale jesli juz o RS chodzi i gdybym miala kupic to wzielabym RS5 (moze kiedys)...
na rynku jest jeszcze RS6R prosto od MTM ma okolo 730ps, czyli praktycznie najszybsza RS'ka
i tez juz miala okazje spotkac je nieraz naprawde niesamowicie szybkie auto i ma power, nie wiem dokladnie w ile sekund sie rozpedza do 100km/h ale tak na oko 3-4sek

ale jesli juz o RS chodzi i gdybym miala kupic to wzielabym RS5 (moze kiedys)...
na rynku jest jeszcze RS6R prosto od MTM ma okolo 730ps, czyli praktycznie najszybsza RS'ka

Audi - Volkswagen w cenie Mercedesa. WIecej nie ma co dodawac bo to starczy. a zdanie o drecholach przesiadajacych sie do audic z beemek to na szczescie szczera prawda. mniej tego talatajstwa rozbija sie w bejcach chociaz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie