Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
🔥 Hobby - teraz popularne
cycu19922 2013-06-28, 15:49
Doktorek na mojej uczelni ma takie i zgadnijcie co. Jest pedałem... nawet osobne miejsce na parkingu ma ciota...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 17:00
misialke napisał/a:

Tam jakas panienka sadzila ze jechala RS4, chyba w GTA bo na żywo nawet za danie dupy nikt cie tym nie przewiezie.
Pozdrawiam

chu ci w du pieperzony zazdrosniku ;D to ze ty miales okazje jedynie w jakis szrotach ze zlomowiska jezdzic to naprawde smutne a akurat takie auto nalezalo do bliskiej mi osoby
to jest ta wlasie zajefajna roznica miedz polska a bardziej rozwinietymi krajami, polska 23 latek robi na zmywaku a za granaica jakis inny koles w tym samym wieku popyla sobie RS3 albo RS4 po miescie
Zgłoś
takija 2013-06-28, 17:12 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 17:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dalias 2013-06-28, 17:40
Kocham Audi, najlepsza marka, obok volvo.. Oczywiście z "wyższej średniej półki".
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 18:58
Audi jest w koncernie VW. Widzieliście kiedyś 2.7 BiTurbu, 5.0 TFSI V10, 4.2 w skodzie czy volkswagenie?
Nie bo najmocniejsze silniki VW mają R'ki 3.2FSi golf 4 w góre, 3.6FSI passat b6 i 4.0 w passacie b5.

Audi w S i RS nie wiele ma z VW.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 19:04
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 19:42
Widzę Panie z tyłu nie są zainteresowane zapięciem pasów... do kolejnego materiału.
Zgłoś
szefooo 2013-06-28, 20:10
bbreeze napisał/a:

Widzę Panie z tyłu nie są zainteresowane zapięciem pasów... do kolejnego materiału.

Tak od razu widać rozgarnięcie kobiet za kółkiem.
Ja to widzę tak: 1:27 auto wjeżdża na szarpak.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 20:45 3
Zgłoś
adamov 2013-06-28, 21:23
Zgłoś
Ciapaty88 2013-06-28, 21:27
Co ma samochód sportowy do tego, że kombi? Audi RS6 wychodziło na początku tylko w kombi. Jak się nie mylę protoplasta RS czyli Audi S2 czy RS2 (nie pamiętam teraz dokładnie) też w kombi było. Dzięki takim właśnie modelom jak RS6 Avant, Audi zdobyło dużo klientów, którzy chcieli mieć mocny, ale i praktyczny wóz. Nie każdy chce szpanerskie Coupe. A ogólnie co do tego, że Audi dla pedałów to raczej średnio, tylko jednak mam wrażenie, że typowa wieś/lansiarze i tym podobni. Przerzucili się z BMW do Audi. Żeby nie było oby dwie marki bardzo lubię(Audi wykończenie wnętrza, BMW jakość prowadzenia), ale za to Mercedes ssie:)
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 21:30
@ adam8898
myslisz ze dlaczego S8 jest o wiele tansze? bo duzo pala, maja drozsze ubezpieczenie i prawie nikt ich kupowac nie chce bo takie auto kupuja ci przy kasie a ze maja kase to kupuja sobei odrazu nowe bo po co im uzywane?
Zgłoś
qhash 2013-06-28, 22:02
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 22:37
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem