Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Sadol uczy sadol bawi, dziś zobaczymy zasadę działania systemu który powoduje ugięcie kolan u posiadaczy samochodów Audi bez tego systemu. Swoją drogą inżynierowie mieli pod kopula sporo jak wykminili coś takiego kiedy CAD raczkował ew dopiero go pisali, Ang wymagany (mi ciężko wyłapac co lektor mówi)

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Muscasa 2013-01-17, 22:37 2
Komarzysta91 napisał/a:

który powoduje ugięcie kolan u posiadaczy samochodów Audi bez tego systemu.

jakoś mi sie kolana nie ugieły a mam 2 Audice i obie sa bez quatro...

ale piwo postawie za "sadol uczy, sadol bawi"
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 22:42 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ramzei 2013-01-17, 22:53 14
@kufel01 albo rozwiązanie zastosowane w Renault

Nie tylko szwaby mają łeb na karku...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 22:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tepad.no 2013-01-17, 23:11 6
Pontiac Trans Sport z lat 90 mial ten system 4control co go niby Renault teraz "wynalazl" . A co do audi to ladnie wyglada na filmiku promocyjnym, chcialbym to auto zobaczyc w akcji.
Zgłoś
Danielos1 2013-01-17, 23:17 8
Zgłoś
marcino16 2013-01-18, 1:56 2
to znaczy ze jak dasz w p🤬de na lodzie to nie bedziesz stal w miejscu, powiedzial posiadacz quattro
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 2:19 11
Nieeeee!!! gdziekolwiek nie wejdę to atakuje mnie murzyn z syropem Łowicz Czy ja jestem jeszcze normalny?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 2:29
Ech kocham motoryzację, nawet audi:P I dziękuję opatrzności, że żyje w obecnych czasach:)
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 2:31 7
a ja myślę że najlepsze auta powstwaly w drugiej połowie lat dziewięćdziesiątych, wszystko potem było intencjonalnie projektowane żeby się psuło i gniło w krótkim czasie - patrz mercedesy od okulara do dziś, jedna wielka korozja. owszem jakiś postęp jest, więcej elektroniki, bezpieczeństwo i mniejsze zużycie paliwa ale niech mi ktoś udowodni, że silnik 1.4 z dwiemia turbinami generujący 200KM zrobi choć połowę przebiegu motoru co miał 115KM z dwóch litrów bez turbin i na 8 zaworach...
Zgłoś
Dezeus 2013-01-18, 2:33
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 2:38 2

Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 3:36
Demba Ba fanem Łowicza !
Zgłoś
wirbelwind 2013-01-18, 5:28 3
Witam !

POsiadam AUdi A6 quattro od 4 lat. Od 4 lat nie odśnieżam podjazdu i w d...pie mam zawalone śniegiem parkingi. Nie potrafię driftować ale mimo wszystko doceniam wartość jaką daje ten napęd.
A co do systemów wspomaganych elektronicznie ( jak ten w Renault ) to powodzenia życzę właścicielowi jak mu się cokolwiek w elektryce po 100 tys. zewrze albo ktoś puknie w czujnik na parkingu, albo błąd jakiś wyskoczy - o kosztach zawieszenia i amortyzacji nawet nie myślę bo już mnie głowa boli.

ha ! To mój pierwszy komentarz !

aha - jak kto chce zoabaczyć na czym to polega niech wpisze w YT " why quattro "
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem