Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
damianwro 2013-04-20, 22:50 1
to nie słuchawki, to lewa ręka... tak, jestem ekspertem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-20, 22:56 23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
FryzjerZG 2013-04-20, 23:00 3
Gość wmawia sobie, że dobrze wydał te pieniądze. Za trzy dni pójdzie z tym sprzętem do komisu.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2013-04-20, 23:10
I co? Grają gorzej od tych za 300zł?
Zgłoś
wojtasg3 2013-04-21, 0:29
A druga rączka pod stołem...
Zgłoś
chlusniembousniem 2013-04-21, 3:04 4
Kawałek jego wypowiedzi:
Cytat:

but for $2749 these have got to be the worst price/performance headphones I’ve ever experienced.

Ogólnie ta jego reakcja na filmiku to totalne zwiedzenie bo za tą cenę powinny grać o wiele lepiej.
Cały jego opis tych słuchawek (jak ktoś zna angielski): innerfidelity.com/content/ultrasone-edition-10
Kanał youtube: /user/InnerFidelity
Zgłoś
Scobelemo 2013-04-21, 3:09 2
szczerze mowiac wszyscy tutaj gowno sie znacie na słuchawkach i odtwarzaczach, co jak co ale iphone/ipod touch sa jednymi z najlepszych przenosnych grajkow na rynku, graja bardzo studyjnie, płasko i wlasnie na takim dzwieku powinno sie opierac testowanie sluchawek poniewaz sam odtwarzacz nie wnosi do samej muzyki kompletnie nic, utwór barwia słuchawki wiec mozna łatwo okreslic ich specyfike.
chociaz z drugiej strony podlaczanie ultrasone ed.10 za 2700$ do zwyklego ipoda to troche profanacja bo pod same sluchawki uklada sie tory za grube pieniadze, ale to juz temat morze...
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 3:12 7
ala963 napisał/a:

po prostu pod stołem ktoś mu laskę trzaska..

Pewnie Twoja stara...
Zgłoś
ziko234 2013-04-21, 4:23 9
Ja doznaję takiej ekstazy, jak biorę pierwszy łyk piwa po pysznym solidnym obiedzie.
Zgłoś
dildo_baggins 2013-04-21, 4:33
gówno, ścierwo, p🤬do, szmato
Zgłoś
bravoteampolska 2013-04-21, 5:20 2
taki to ma dobrze , dupy nie potrzebuje , ręki też męczyć nie musi , a dojdzie , wystarczy że puści sobie utworek .
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 7:05 2
Też bym był przygnębiony po wydaniu tyle kasy, a nie słysząc żadnej różnicy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 8:01 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 8:14 2
niech so je do dupy wsadzi odpali basy na full i poczuje rozkosz
Zgłoś
MudPie 2013-04-21, 9:46
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem