no jak słucha tak głośno, że mu kopułkę dźwiga..to ja się nie dziwię że tak go telepie..

Słuchawki a tyle $$ a podłączone do jakiegoś małego grającego ścierwa.

Pedofil a nie audiofil
Co k🤬a....cierpi jak slucha? A moze chce pokazac jaki czuly jest? Aktor i tyle.
Audiofil usiadlby i odsluchal pare razy, obiektywanie.....a nie durnia z siebie robil
Co k🤬a....cierpi jak slucha? A moze chce pokazac jaki czuly jest? Aktor i tyle.
Audiofil usiadlby i odsluchal pare razy, obiektywanie.....a nie durnia z siebie robil
Tak sie jara a z iZloma słucha i bitrate 128 kbps jakosc naprawde zajebista.
po prostu pod stołem ktoś mu laskę trzaska..
podpis użytkownika
~Nie daję piw Ratoshiemu

Pojęcie o przenośnych odtwarzaczach macie tak c🤬jowe, że szkoda mi czasu na wyprowadzanie was z błędu...
A tacy ludzie jak ten typ to mają swoje rezerwaty na forach, gdzie fapują nad złotymi podstawkami pod kable i miedziach beztlenowych. Coś jak hard, ale bardziej potrafi sponiewierać
A tacy ludzie jak ten typ to mają swoje rezerwaty na forach, gdzie fapują nad złotymi podstawkami pod kable i miedziach beztlenowych. Coś jak hard, ale bardziej potrafi sponiewierać

Torwald napisał/a:
Pojęcie o przenośnych odtwarzaczach macie tak c🤬jowe, że szkoda mi czasu na wyprowadzanie was z błędu...
A tacy ludzie jak ten typ to mają swoje rezerwaty na forach, gdzie fapują nad złotymi podstawkami pod kable i miedziach beztlenowych. Coś jak hard, ale bardziej potrafi sponiewierać![]()
Więc oświeć nas o Panie jaki handheld zaliczy się do klasy audiofilskich. Bo z własnego doświadczenia wiem, że żaden nie dorówna klasą sprzętowi wolno stojącemu (choćby z powodu kwestii zasilania wewnętrznych komponentów).
lepsze to niż oglądanie bab z k🤬sami na sadolu....ma chłop jakiś cel w życiu