Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Nagranie z obozu koncentracyjnego Auschwitz, największego nazistowskiego (czyli niemieckiego, k🤬a jego mać, przyp. własna) obozu zagłady.
To niepokojące nagranie zostało zrobione przez 322 Dywizję Strzelecką Armii Czerwonej, gdy wyzwoliła obóz w Polsce 27 stycznia 1945 roku. Oficjalna liczba ofiar śmiertelnych szacowana jest na 1,1 miliona.
Zresztą teraz na topie są ciapaki i bohaterska walka na śmierć i życie trójkolorowych hasztagami i profilówkami więc pewnie się nie przyjmie.
Wolałbym widzieć to na głównej, niż 3/4 tego co dziś widziałem na temat tej strzelaniny francuskiej i ogólnie Francji... Zresztą, wstawiłem to bardziej na przekór określeniu "polskie obozy śmierci", niech dzieciaki wiedzą jak było...
Nie zastanawiałem się czy trafi na główną czy nie...
Polacy powinni solidaryzując się z francją, przesłać do ambasady francuskiej wstępny kosztorys remontu obozu w oświęcimiu, tak by jak najszybciej mógł znowu działać.
Dobry materiał. Kiedy byłam tam jeszcze jako nastolatka, w gablotach było sporo z tych rzeczy widocznych na filmie. Łatwiej było uświadomić sobie co się tam wyprawiało. Byłam wstrząśnięta. Teraz większość rzeczy powywozili, a gimbaza przyjeżdża sobie na wycieczki i strzela sweet focie w "muzeum"...
podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soul
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Dzisiaj niemiaszki p🤬lą o tym jacy są tolerancyjni i postępowi jednocześnie korzystając z bogactwa i dobrobytu, który stworzył Adolf Hitler z narodem niemieckim pod nazistowską ideologią. Dzisiaj niemiaszki p🤬lą coś o swoich cudownych koncernach i o niemieckiej myśli technologicznej zapominając o tym, że większość tych koncernów została zbudowana na skradzionych patentach oraz projektach, a wszystkie cudowne technologiczne rozwiązania zostały podp🤬lone podbitym narodom, lub zostały stworzone przez nieniemieckich naukowców zmuszonych do pracy na rzecz niemieckich sp🤬olin pod groźbą utraty życia. Szczycą się muzeami, drogami, gospodarką i walutą zapominając o tym, że dalej woziliby wypłaty na taczkach, gdyby nie mordy na milionach niewinnych ludzi. Mam nadzieje, że w przyszłości niemieckie dzieci będą poniżane przez małych kozojebców, waginy niemieckich dziewczyn będą krwawić od nadmiaru tarcia arabskich, brudnych k🤬sów, a niemieccy mężczyźni na widok arabów będą przechodzić na drugą stronę ulicy. J🤬 ich pies.