Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Autentyk o cyganach :)
elbowndg • 2015-01-31, 0:37
Pracuje w pewnej galerii handlowej, szedłem wyrzucić kartony ze sklepu na zsyp, a po drodze spotkałem na holu taką sytuacje:

Kłóci się cygańska para, tak że słychać ich na pół galerii, oczywiście w ich brudnym języku.
Obok stoi ojciec z małym synem na oko 4-5 lat.
Wywiązuje się rozmowa
(S) Tatoooo, dlaczego Ci ludzie tak dziwnie mowią?
(O) Synku, to nie ludzie, to cyganie...

Nagroda za ojca roku należy się temu panu
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-31, 1:17 75
I tak powinniśmy dzieci wychowywać od najmłodszych lat, dzięki temu nikt im nie nawtyka do głowy bredni o tolerancji i innych gównach
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-31, 2:07 2
klasyk. Piwo i order ojcostwa dla tego pana.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-31, 2:24
Mnie ostatnio ośmiolatek pytał czy ż🤬dzi mają samochody. Na początku chciałem mu wyjaśnić, że to są normalni ludzie jak my. No ale c🤬j, nie mogłem
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-31, 2:32 2
Ojciec na medal
Zgłoś
Donkapi 2015-01-31, 2:36
Dobry sztos, leci Browarek
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-31, 3:21
Jak byłem mały i chciałem się bawić z kuzynem na urodzinach dłużej, niż mogłem zostać, to rodzice mnie straszyli, żebym szedł do domu, bo mnie cygan zabierze. Od razu biegusiem do domu.
Zgłoś
Harvesterr 2015-01-31, 11:55
Hacerking, czyli ja nie powinienem tolerować twojego zawężonego do minimum myślenia i Ci po prostu wyp🤬olić?

Ale racja, cygan to nie człowiek
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2015-01-31, 13:30 3
up
a co poczułeś się urażony?

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
elbowndg 2015-02-01, 8:14
Nie sądziłem że aż tak przypadnie wam to do gustu
Będę musiał zamieszczać więcej bo sytuacji z cyganami ostatnimi czasy mam sporo bo jakaś plaga ich w mojej galerii jest...
Zgłoś