Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
M_A_X 2025-05-12, 16:00 2
Prowadzenie zespołowe jeden kieruje drugi przyspiesza i hamuje .
Wie ktoś jak to od strony prawnej wygląda przy wypadku , kto będzie winy i czy obaj muszą być trzeźwi jak prowadzą ?
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-05-12, 16:39 8
M_A_X napisał/a:

Wie ktoś jak to od strony prawnej wygląda przy wypadku , kto będzie winy i czy obaj muszą być trzeźwi jak prowadzą ?

Najpierw ktoś musiałby się doszukać jakiegoś wykroczenia.W tej sytuacji wszystko jest przecież zwyczajnie.Normalna sytuacja w tych rejonach.🥱
Zgłoś
BigLebovsky 2025-05-12, 16:47 1
janusz_biznesu napisał/a:

Najpierw ktoś musiałby się doszukać jakiegoś wykroczenia.W tej sytuacji wszystko jest przecież zwyczajnie.Normalna sytuacja w tych rejonach.🥱

Pasów nie zapiął

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-05-12, 16:55 1
BigLebovsky napisał/a:

Pasów nie zapiął

Pasy?A na co to komu.Dekoracja i fanaberia....
Zgłoś
Judeaufdengas 2025-05-12, 17:26 1
Chciałem to jakoś dodatkowo opisać ale nie znalazłem odpowiednich słów.
Pakistański p🤬lnik szkoli komandosów do uderzenia z londu przy pomocy autobusu trojańskiego
Zgłoś
M_A_X 2025-05-12, 17:28 1

W tej sytuacji to jasne że nie ma wykroczenia bo pewnie jeszcze jeżdżą po swoim placu .
Chodziło mi o sytuację gdyby takim sprzętem i w takim składzie w coś lub kogoś przydzwonili na drodze publicznej. Który bardziej winny ten od kierowania czy od hamowania/gazowania.
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-05-12, 18:01 1
M_A_X napisał/a:

W tej sytuacji to jasne że nie ma wykroczenia bo pewnie jeszcze jeżdżą po swoim placu .
Chodziło mi o sytuację gdyby takim sprzętem i w takim składzie w coś lub kogoś przydzwonili na drodze publicznej. Który bardziej winny ten od kierowania czy od hamowania/gazowania.

Niestety obawiam się, że w dziczy nikt nie robi dramatu z powodu takich błahostek również na drogach publicznych.Jak to mawiają"Allah ich poprowadzi..."😁
Zgłoś
silwerbalk 2025-05-12, 18:02 2
Pakistańska myśl inżynieryjna stworzyła pierwszy autonomiczny autobus sterowany przez zaawansowane AI o nazwie Rasheed
Zgłoś
vladok 2025-05-12, 18:19
Pilot i strzelec pokładowy 😜
Zgłoś
M_A_X 2025-05-12, 18:23

Niestety obawiam się, że w dziczy nikt nie robi dramatu z powodu takich błahostek również na drogach publicznych.Jak to mawiają"Allah ich poprowadzi..."😁

Zgłoś
PanKasztan 2025-05-12, 21:47
K🤬a zwykły asystent parkowania a Wy się dziwicie.
Zgłoś
rakaniczo 2025-05-12, 22:19
BigLebovsky napisał/a:

Chciałem to jakoś dodatkowo opisać ale nie znalazłem odpowiednich słów.

To się nazywa "wspomaganie kierownicy" w tym przypadku mechaniczne nieuki.
Zgłoś
Takafura 2025-05-12, 22:50
Widziałem osobiście wycieraczki napędzane sznurkiem przez pasażera, ale to jest 3 poziomy wyżej ...
Zgłoś
esa 2025-05-12, 22:51
M_A_X napisał/a:

na terenie firmy tylko BHP mogłoby się przyp🤬olic
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie