👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dlaczego będąc zalogowany nie mogę postawić piwa WYŁĄCZNIE TEMU TEMATOWI i pokazuje mi się informacja, że muszę być zalogowany...?
Tak - próbowałem się wylogować i zalogować ponownie.
Tak - próbowałem się wylogować i zalogować ponownie.

@DaddyRollingStone jak masz takie problemy z czytaniem to może lepiej nic nie pisać w internetach?

"Nacjonalizm jest chorobą wieku dziecięcego. Ludzkość musi go przejść niczym odrę." A.Einstein.

Wrzucanie nacjonalistów, narodowców, nazistów, skinów, faszystów, czy też o zgrozo patriotów do jednego worka świadczy tylko o zidioceniu podatności na manipulacje i brakach w wykształceniu ludzi wypowiadających się na ten temat w negatywny sposób.

EudezetReprezent napisał/a:
Nacjonalisci ?? przecie to zwykle rasiole !
Co wy lewacy macie z tymi "zgrubieniami" słów?
Naziści-naziole, rasiści-rasiole, zwyrole, skinole, łysole itd?
Do książek matołki, najlepiej zacznijcie od tych historycznych.
A my robimy dalej swoje, organizujemy dziesiątki manif we wszystkich miastach z tysiącami ludzi, a wy obsrani chowacie się w skłotach prowadząc krucjatę internetową.

@Nefario
ogól łeb na łyso i łaź po ulicach jak pajac, myśląc że szwendając sie po ulicach z flagą w łapie coś zmienisz hahahaha, nic nie zmienisz a jesteś tylko zabawką w rękach ludzi idących po władzę...
pamiętaj że rewolucja zjada swoje dzieci... ( każda ) a "Wielką Polskę" to wsadź sobie... między bajki
ogól łeb na łyso i łaź po ulicach jak pajac, myśląc że szwendając sie po ulicach z flagą w łapie coś zmienisz hahahaha, nic nie zmienisz a jesteś tylko zabawką w rękach ludzi idących po władzę...
pamiętaj że rewolucja zjada swoje dzieci... ( każda ) a "Wielką Polskę" to wsadź sobie... między bajki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie