Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-12-29, 17:17 3
Załóżcie czapeczki bo przeziębicie sobie łysinki.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:21 3
Przeczytalem autyzm, ale w sumie i tak sie zgadza.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:25 2
Dlaczego będąc zalogowany nie mogę postawić piwa WYŁĄCZNIE TEMU TEMATOWI i pokazuje mi się informacja, że muszę być zalogowany...?

Tak - próbowałem się wylogować i zalogować ponownie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:26
@DaddyRollingStone jak masz takie problemy z czytaniem to może lepiej nic nie pisać w internetach?
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:35 7
"Nacjonalizm jest chorobą wieku dziecięcego. Ludzkość musi go przejść niczym odrę." A.Einstein.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:37 2
Wrzucanie nacjonalistów, narodowców, nazistów, skinów, faszystów, czy też o zgrozo patriotów do jednego worka świadczy tylko o zidioceniu podatności na manipulacje i brakach w wykształceniu ludzi wypowiadających się na ten temat w negatywny sposób.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:38 6
EudezetReprezent napisał/a:

Nacjonalisci ?? przecie to zwykle rasiole !

Co wy lewacy macie z tymi "zgrubieniami" słów?
Naziści-naziole, rasiści-rasiole, zwyrole, skinole, łysole itd?
Do książek matołki, najlepiej zacznijcie od tych historycznych.

A my robimy dalej swoje, organizujemy dziesiątki manif we wszystkich miastach z tysiącami ludzi, a wy obsrani chowacie się w skłotach prowadząc krucjatę internetową.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:40 2
@Nefario

ogól łeb na łyso i łaź po ulicach jak pajac, myśląc że szwendając sie po ulicach z flagą w łapie coś zmienisz hahahaha, nic nie zmienisz a jesteś tylko zabawką w rękach ludzi idących po władzę...

pamiętaj że rewolucja zjada swoje dzieci... ( każda ) a "Wielką Polskę" to wsadź sobie... między bajki
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:41 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
djpaczu94 2012-12-29, 17:41 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:43 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:46
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:46 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:53 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:54 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem