Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Polecam odnośnie tych filmików

kibice.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=14744&hilit=antifa&si...

bardzo dobrze, ten rząd trzeba obalić i niestety trzeba to będzie zrobić siłą

Niby nacjonaliści na tak na prawdę socjaliści o charakterze narodowym. Naród nie jest dla mnie najważniejszy. Dla mnie najważniejszy jestem JA.
Jak już coś to w większości korporacjoniści.

Np. Mikołajowe paczki dla domów dziecka:
Obrazek
Czy też wsparcie kombatantów na kresach.
Plus akcje muzyczne [rac, rock, rap] - jedna z nowszych nutek:
I w sumie jeszcze jeden numer:
dobry jestes, na pierwszej stronie zadalem pytanie o flagach ale widze ze je omineles, nie masz zamiaru na nie odpowiadac, pytanie czemu ? nie znasz na nie odpowiedzi albo jest ona przykra ? czemu flagi z krzyzami celtyckimi sa posrod bialo - czerwonych flag ?

Też uważam, że stawianie znaku równości pomiędzy narodowcami, a faszyzmem jest bardzo płytkie. Ktoś np. ja chcę Polski niezależnej, katolickiej, suwerennej. W dupie mam faszyzm i hitlera, który mordował naszych dziadków. Jak można porównywać dobro narodu i społeczeństwa do faszyzmu który zniszczył nasz kraj. po 2 antifa ma mega płytkie myślenie. Dobra będziecie mieli tych swoich gejów, muzułmanów. Kto będzie rodził dzieci?? czy myślicie że jak będziecie żyli koło islamisty i będą w większości będziecie mieli coś do gadania. Utną wam łeb bo nie robicie i myślicie tak jak oni chcą. Sami sobie chcecie grób wykopać. I powtarzam tobie lewaku/antifowcu, że nie jestem pieprzonym nazistą tylko POLAKIEM patriotą co chce ocalić kraj przed samozagładą
Przecież Polska jest krajem świeckim (zapraszam do przeczytania konstytucji), więc nie da rady, żeby była katolicka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie