Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ork.Fajny 2012-12-29, 17:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:57
@djpaczu94

Polecam odnośnie tych filmików

kibice.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=14744&hilit=antifa&si...
Zgłoś
djpaczu94 2012-12-29, 17:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 18:01 2
coraz więcej ludzi widzi co się dzieje w naszym kraju i zaczyna działać...
bardzo dobrze, ten rząd trzeba obalić i niestety trzeba to będzie zrobić siłą
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 18:03
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 18:04 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 18:05 1
Zgłoś
człowiek_zły 2012-12-29, 18:06 1
Niby nacjonaliści na tak na prawdę socjaliści o charakterze narodowym. Naród nie jest dla mnie najważniejszy. Dla mnie najważniejszy jestem JA.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 18:09 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 18:09
człowiek_zły napisał/a:

Niby nacjonaliści na tak na prawdę socjaliści o charakterze narodowym. Naród nie jest dla mnie najważniejszy. Dla mnie najważniejszy jestem JA.

Jak już coś to w większości korporacjoniści.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 18:21 1
To, że jest źle, nie znaczy że trzeba jedno szambo, zastąpić innym (już przerabianym zresztą w historii). Rząd da się obalić bez przemocy i wychodzenia na ulice. Jest zapis w konstytucji na wypadek sytuacji gdy rząd trzyma się koryta zbyt mocno, o "obywatelskim nieposłuszeństwie". W taki sposób Islandia obaliła swój rząd i posadziła polityków i bankierów w pierdlu. Teraz coś takiego jak "kryzys" to tam dawne wspomnienie. Jedyne co trzeba zrobić, to przebić się do świadomości ludzi, że są sterowani wbrew swojej świadomej woli, że tak na prawdę to oni trzymają w ręku "elyty". Organizacje takie jak na tym filmiku, podpinają przemoc i nienawiść pod coś, co tłumaczą "dobrem Polski". Przewrót to jest to na co rządzący czekają z niecierpliwością. Nie po to ładują tyle w wojsko i policję oraz wszelkie służby... Przewrót da jedynie usprawiedliwienie im, na zastosowanie tych środków. A później na przykręcenie śruby jakimś nowym prawem, np o inspekcjach doodbytniczych, przed wejściem do publicznej ubikacji (lotniska USA, TSA...).
Zgłoś
JedzMojLagier 2012-12-29, 18:25
Hauer88 napisał/a:

Np. Mikołajowe paczki dla domów dziecka:

Obrazek

Czy też wsparcie kombatantów na kresach.

Plus akcje muzyczne [rac, rock, rap] - jedna z nowszych nutek:

I w sumie jeszcze jeden numer:

dobry jestes, na pierwszej stronie zadalem pytanie o flagach ale widze ze je omineles, nie masz zamiaru na nie odpowiadac, pytanie czemu ? nie znasz na nie odpowiedzi albo jest ona przykra ? czemu flagi z krzyzami celtyckimi sa posrod bialo - czerwonych flag ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 18:25 1
Lepiej być faszystą niż pedałem.

Andrea Mussolini
Zgłoś
viader80 2012-12-29, 18:26 3
Też uważam, że stawianie znaku równości pomiędzy narodowcami, a faszyzmem jest bardzo płytkie. Ktoś np. ja chcę Polski niezależnej, katolickiej, suwerennej. W dupie mam faszyzm i hitlera, który mordował naszych dziadków. Jak można porównywać dobro narodu i społeczeństwa do faszyzmu który zniszczył nasz kraj. po 2 antifa ma mega płytkie myślenie. Dobra będziecie mieli tych swoich gejów, muzułmanów. Kto będzie rodził dzieci?? czy myślicie że jak będziecie żyli koło islamisty i będą w większości będziecie mieli coś do gadania. Utną wam łeb bo nie robicie i myślicie tak jak oni chcą. Sami sobie chcecie grób wykopać. I powtarzam tobie lewaku/antifowcu, że nie jestem pieprzonym nazistą tylko POLAKIEM patriotą co chce ocalić kraj przed samozagładą
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 18:33
viader80 napisał/a:

Też uważam, że stawianie znaku równości pomiędzy narodowcami, a faszyzmem jest bardzo płytkie. Ktoś np. ja chcę Polski niezależnej, katolickiej, suwerennej. W dupie mam faszyzm i hitlera, który mordował naszych dziadków. Jak można porównywać dobro narodu i społeczeństwa do faszyzmu który zniszczył nasz kraj. po 2 antifa ma mega płytkie myślenie. Dobra będziecie mieli tych swoich gejów, muzułmanów. Kto będzie rodził dzieci?? czy myślicie że jak będziecie żyli koło islamisty i będą w większości będziecie mieli coś do gadania. Utną wam łeb bo nie robicie i myślicie tak jak oni chcą. Sami sobie chcecie grób wykopać. I powtarzam tobie lewaku/antifowcu, że nie jestem pieprzonym nazistą tylko POLAKIEM patriotą co chce ocalić kraj przed samozagładą

Przecież Polska jest krajem świeckim (zapraszam do przeczytania konstytucji), więc nie da rady, żeby była katolicka Kolego sympatyczny... Ukłony dla wszystkich tych, którzy szanują naszą historię, tradycję, dbają o interesy kraju. Niestety pewna część ludzi, którzy się pod to podpinają to zwykli faszyści.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem