Właściwie to natknąłem się przypadkiem w necie na to... mało sadystyczne ale szacun dla kolesia
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-10-30, 20:44
up dodałbym jeszcze myjcie się. Czasem jak zabiera się kogoś to po chwili ma wylotkę za jabanie spod pachy.
Nienawidzę ludzi którzy noszą czarne skarpetki...!!
konto usunięte
2011-10-30, 21:52
Mijałem ich w Lublinie na trasie na Biłgoraj
Przepraszam, ale nie widzę nic dobrego w trwonieniu czasu na jeżdżenie autostopami, bo jest to modne wśród grupy dziwolągów. Wzięliby się do roboty.
konto usunięte
2011-10-30, 23:49
Piwo za filmik dla kolesia, i drugie za Rzeszów moje miasto.
konto usunięte
2011-10-31, 2:09
jak się wraca z wakacji to zawsze pada deszcz, nie?
1:25 juz nie pokazal dalej jak go w lesie wyr🤬ali
konto usunięte
2011-10-31, 8:59
przeżyć przygodę autostopem.... zaj..bista sprawa.... ale w Polsce nie wielu ludzi się zatrzymuje..... ja biorę każdego jeśli tylko widzę ze pomacha albo coś...... w wakacje często jeździłem tak jak ten koleś ale na mniejsze odległości..... podziwiam chłopa... Apeluje do kierowców ... zabierajcie autostopowiczów ... na ch...j wam 7 miejscowe wany jak sami jeździcie???/
kolejna rzecz, którą chcę zrobić przed śmiercią.