Właściwie to natknąłem się przypadkiem w necie na to... mało sadystyczne ale szacun dla kolesia
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Esencja wypowiedzi

Nikt Ci jej nie każe czytać baranie jeden. To jest moja odpowiedź na ten żenujący filmik pokryty 2 nastolatkami i spoconymi pedałami z tir-ów itp...
Stew
2011-10-30, 14:20
Czarne skarpetki... OSTRO
jest the strokes - someday - jest piwo
konto usunięte
2011-10-30, 17:09
Za co ten szacun dla niego? Bo nie rozumiem...
konto usunięte
2011-10-30, 17:28
ja hejtowac nie mam zamiaru, gosc ma fajna zajawke, do tego pobawil sie w montowanie ogolnie okej. Piwa jednak nie dam bo nie tego oczekuje od sadistica. Ja chce wypadkow, dziwnych rzeczy, chamstwa krwi i tym podobnych dupereli.
PS: Owszem.. jestem psychiczny.
konto usunięte
2011-10-30, 19:14
Zauważcie ze zanim wyruszył wyglądał normalnie a potem oczka cały czas jakieś spuchnięte, przepite
Kto sam jeździł stopem ten wie o co chodzi, 2 lata temu też cala Polskę wzdłuż i wszerz przejechałem, a w tym roku byłem w Paryżu. Zajebista przygoda, polecam każdemu.
owek
2011-10-30, 20:12
Chyba nawet zar🤬ał i to dwie
Gdybym niecale 7 lat temu mial kamere to bym nagral podroz do Amsterdamu przez Austrie... teraz to juz dupsko sie wygodne zrobilo i nie widze sie w takiej podrozy.
podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
konto usunięte
2011-10-30, 20:33
sam jeżdżę stopem, czasem sam zabieram i jedna spora prośba do wszystkich autostopowiczów
stójcie tam gdzie można się zatrzymać - to raz
a dwa - ogarnijcie kawałek kartonu i napiszcie dokąd chcecie jechać
pozdro