Właściwie to natknąłem się przypadkiem w necie na to... mało sadystyczne ale szacun dla kolesia
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
@up
Esencja wypowiedzi
Nikt Ci jej nie każe czytać baranie jeden. To jest moja odpowiedź na ten żenujący filmik pokryty 2 nastolatkami i spoconymi pedałami z tir-ów itp...
Esencja wypowiedzi
ja hejtowac nie mam zamiaru, gosc ma fajna zajawke, do tego pobawil sie w montowanie ogolnie okej. Piwa jednak nie dam bo nie tego oczekuje od sadistica. Ja chce wypadkow, dziwnych rzeczy, chamstwa krwi i tym podobnych dupereli.
PS: Owszem.. jestem psychiczny.
PS: Owszem.. jestem psychiczny.
Zauważcie ze zanim wyruszył wyglądał normalnie a potem oczka cały czas jakieś spuchnięte, przepite
Kto sam jeździł stopem ten wie o co chodzi, 2 lata temu też cala Polskę wzdłuż i wszerz przejechałem, a w tym roku byłem w Paryżu. Zajebista przygoda, polecam każdemu.
Gdybym niecale 7 lat temu mial kamere to bym nagral podroz do Amsterdamu przez Austrie... teraz to juz dupsko sie wygodne zrobilo i nie widze sie w takiej podrozy.
sam jeżdżę stopem, czasem sam zabieram i jedna spora prośba do wszystkich autostopowiczów
stójcie tam gdzie można się zatrzymać - to raz
a dwa - ogarnijcie kawałek kartonu i napiszcie dokąd chcecie jechać
pozdro
stójcie tam gdzie można się zatrzymać - to raz
a dwa - ogarnijcie kawałek kartonu i napiszcie dokąd chcecie jechać
pozdro
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie