👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

23 sekunda - prawy, lewy i kopniak w głowę chyba nie powiecie że to ktoś kto nigdy nie trenował

Nie ma kto bronić "prawdziwych polskich kibiców" - w końcu największym zagrożeniem dla rodzin z dziećmi są polscy chuligani

Jest taki jeden portal na którym podali informację ( www.niezalezna.pl ) - co prawda portal typowo PIS'u ale nie mam nic do niego, zawsze to lepsze niż te wszystkie inne nadzorowane przez partię rządzącą :/
niezalezna.pl/29627-wroclaw-rosjanie-brutalnie-pobili-polakow
niezalezna.pl/29627-wroclaw-rosjanie-brutalnie-pobili-polakow

chłopaki z łks nadrabiają sport.gadu-gadu.pl/5751564735936449343/zadyma-w-lodzi1-chuligani-pobil...

Na Eurosporcie też jest o tym informacja. Co więcej ruscy nie dostali pozwolenia na swój przemarsz ulicami Warszawy.

Nejm! No Ty chyba żartujesz! Putin pozwoliłby ograniczać "temperament" kibiców? Poza tym, Abramowicz pozwoliłby ograniczać "temperament" kibiców? Buhahaha! Kibice, już tak mają, że muszą się wyszaleć! A prawo? Phi: Kurica nie ptica, Polsza nie zagranica. Pod Tyłkowłazem Tuskiem i takiż samym gBurkiem nie ma szans na niepodległość. W Warszawie z resztą zdrajczyni Gronkowiec, pośród wszystkich obostrzeń co do jakikolwiek demonstracji, "jakoś" znalazła możliwość do przemarszu rosyjskich pseudokibców. No tak, ale jak swoim Panom miałaby cokolwiek ograniczać

led_tm napisał/a:
Na Eurosporcie też jest o tym informacja. Co więcej ruscy nie dostali pozwolenia na swój przemarsz ulicami Warszawy.
Nie dostali? Sorry, pytam serio, masz jakieś źródło? Tutaj
euro.wp.pl/title,We-Wroclawiu-Rosjanie-bili-sie-ze-stewardami,wid,1455...
piszą, że "Przypomnijmy, że prezydent Warszawy - Hanna Gronkiewicz-Waltz wydała zgodę na przemarsz kibiców "Sbornej" przez stolicę. Miejmy nadzieję, że nie dojdzie do poważniejszych incydentów dwunastego czerwca."

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie