Taka pomiędzy zupą z nietoperza a potrawką z psa
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Czarna śmierć, SARS, Hiszpanka, ptasia grypa czy COVID wszystkie pochodzą z jednego regionu świata... Cóż za przypadek...
Wcześniej zajedli nietoperza i złapali covid. A co teraz?
pro_avenger napisał/a:
Wcześniej zajedli nietoperza i złapali covid. A co teraz?
Jutro zjedza kovida i złapia nietoperza

zatoczą pełen cykl
Jak można nie zabijać zwierzęcia przed wrzuceniem na ruszt?
tequilaCat napisał/a:
... no pewnie można jak się jest bardzo głodnym i zależy na czasie - ale jak można jeść nie patrosząc to nie zrozumiem.
tequilaCat napisał/a:
Jak się chce, to wiele rzeczy można.
Oho. Już wiem co będzie spamowane na forach dla radykalnych wegan.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
cavern69 napisał/a:
... no pewnie można jak się jest bardzo głodnym i zależy na czasie - ale jak można jeść nie patrosząc to nie zrozumiem.
W przypadku Homara jeśli się nie mylę jest podobnie, w sensie gotuje się je na żywca. Być może przepis nie wziął się z nikąd, lepiej smakuje czy jak. W każdym bądź razie zawsze to mniej sadystyczne zabić w ten sposób żeby zjeść niż zabić dla hmm satysfakcji?
Jedzą te wszystkie robale, ryby, owoce morza, ślimaki, zwierzaki ... ile te chinole muszą mieć pasożytów w sobie .... ja p🤬le.... pamiętacie np. zabitego pasikonika z którego wyłaziły larwy 7krotnie dłuższe od pasikonika? a oni to jedzą >.<" obrzydlistwo do tego plastik metale ciężkie i chemikalia które fabryki i oni sami wyp🤬alają do rzek ...
IDE ŻYGAĆ
to ten sk🤬iel z jednego z odcinków simsonów, dobrze tak mu bo wredna swołocz z tego żółwia
Któremu pryszczatemu fapaczowi wciąż marzy się seksowna, delikatna, pachnącą i drobniutka skośna Azjatka?
c................k
2021-04-06, 0:31
Żeby tylko gówna nie zaczęli wp🤬lać bo stworzą jakiegoś gównianego super covida
Oni to mają z czasów wielkiego głodu kiedy żarli wszystko co pełzało żeby przeżyć, a który trwał na tyle długo, że zostawili to sobie w menu bo się przyzwyczaili, skubańce.
Co w tym dziwnego że zjadła żółwia? Ja też go zjadłem nie raz, jak i nietoperza, szczura, węża, psa, a nawet kota. Jedzenie te które wymieniłem nie różni się od żadnego innego. Wystarczy przebadać i odpowiednio przyrządzić... Kotki mają bardzo delikatne mięsko, tylko trzeba takiego kotka zjeść do pierwszego roku życia.