@up a co jest sadystycznego w kabarecie Ani Mru Mru? Może po prostu podoba mu się tematyka. Brzmi znajomo?
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
mistrz..owsko operuje kombinacją CTRL+C i CTRL+V

podpis użytkownika
Rock.
Zawiodłem się na was drodzy sadole.. jeszcze nikt nie napisał, że jaranie się japonią to pedalstwo manga to ciota i c🤬j.. chociaż to akurat z mangą nie ma wiele wspólnego ale i tak ciota i c🤬j.

masterjunior napisał/a:
Zawiodłem się na was drodzy sadole.. jeszcze nikt nie napisał, że jaranie się japonią to pedalstwo manga to ciota i c🤬j.. chociaż to akurat z mangą nie ma wiele wspólnego ale i tak ciota i c🤬j.
Jak tam więcej jest obrazków z mangi (ewentualnie anime), niż z czegoś innego.
swiderekk napisał/a:
co w tym jest sadystycznego?
swiderekk - 2 tematy, w tym 2 suchary
GuziX napisał/a:
i tak ma małego
GuziX - zero tematów
NOVAXON napisał/a:
Chciałbym umieć tak rysować ... albo kopiować i wklejać
![]()
NOVAXON - zero tematów
masterjunior napisał/a:
masterjunior - mistrz od sadolowych zasad. Zero tematów.
Facet coś robi w życiu, ma pasję, zajmuje się tym na poważnie, pewnie zarobi na tym parę groszy ale i tak was to boli, macie z tym problem, a dla wirtualnych piw napiszecie prześmiewczy komentarz.
Dzięki za wstawkę

Serio? zajebiste... może jak mi się uda rozkręcić własny interes to go zatrudnię za 1500 zł/miesiąc... Polska... k🤬a...