Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego kara śmierci powinna być przywrócona. Bezapelacyjnie.
Gówno to da. Jak tylko lewica obyczajowa dojdzie do władzy, natychmiast sprowadzą czarnych i c🤬tych, setkami tysięcy, bo to są wierni lewicy wyborcy. Nigdy już rodziny nie będą bezpieczne, jak nie są na zachodzie Europy.
Nie wiem jakim krótkowzrocznym z🤬bem trzeba być by głosować na lewice, wiedząc co się stanie gdy wygra.

Bo to ch*jowa kara, nieodwracalna. Ja jestem zwolennikiem niewolnictwa - zamieniają skazanych na dożywotnich niewolników i do kopalni uranu czy innego obozu pracy katorżniczej póki nie zdechną - starym oferować eutanazję, bo już się nie nadają do roboty. Aby zapewnić pracę > obroże z prądem oraz sok do wody i masło do chleba. Wszystko co takie ścierwo zarobi na plus > na odszkodowania ofiarom.
A złodziejom i innemu ścierwu zwykłe obozy pracy i niewolnictwo aż nie wypłacą wszystkich odszkodowań i kosztów sądowych oraz pobytu w obozie pracy.
Kara śmierci jest dla niedorozwojów, dla dzikusów. ch*j nie kara i nie cofniesz. Szkoda marnować niewolnika, a kara w ch*j groźniejsza dla skazanego niż szafot.
I co wypuścisz go jak splaci wszytko... Właśnie przez to mamy co mamy. Kota mleka pic nie oduczysz i złodziej, morderca, gw🤬ciciel, pedofil zawsze nim będzie. Kara śmierci i ucinanie łap... Przerobić ścierwo na organy czyli na żywca wyciąć świeżutkie i w ten sposób splaci swoj dlug. Nie ma k🤬a litości i kara ma być nie do cofnięcia o to właśnie w tym chodzi
sami byście zmacali chętnie taką dziewczynkę jakby było to legalne, 80% dorosłych mężczyzn chociaż raz fantazjowało o pedofili
Wyp🤬ku jeden skąd masz takie dane? Fantazjowało? Skąd pochodzisz? Bo mam wrażenie, że stamtąd gdzie psy dupami szczekają, albo gdzie kozy służą za kobiety, to co p🤬lisz jest zwykła patologią z🤬busów, którzy nie mają szans na normalne kobiety
Kara wygnania jest O WIELE lepsza tj. Wydalasz z łódką na morze na wody międzynarodowe z zapasem na 1 dzień - zabierasz cały majątek - zostawiasz 1 komplet ubrań i kasujesz gościa ze wszystkich rządowych rejestrów u siebie. Jest to zajebiście przej🤬a sytuacja.
publiczna i w dodatku transmitowana w TV
W żadnym wypadku kara śmierci! Poj🤬o cię?
Tortury.... to jest to, pomysłów mnóstwo, smażyć jajca, odcinać po kawałku kończyny, posypywać solą i utrzymywać przy życiu jak najdłużej!
Potem to puszczać w TV, by każdy taki sk🤬iel wiedział co go czeka....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie