Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:00
Baba się przyp🤬ala
URAGE • 2020-11-03, 21:49
Idzie sobie spokojnie brat z siostrą, a stara baba się przyp🤬ala...

ukryta treść

Tak serio to kobieta jest bohaterką, a nagranie mrozi i gotuje krew w żyłach. Tatuśki, lepiej nie oglądać, bo spać nie będziecie mogli.

W biały k🤬a dzień, tuż obok Ciebie, nawet byś nie zauważył... zaj🤬 zwierzę to za mało. Pomyślałby kto, że dzieciak będzie się szarpać, bronić jakkolwiek krzykiem i zębami, ale jak widać w strachu z ręką na ustach... całkowicie bezsilne. Prowadzone na gw🤬t przez czarne ścierwo w jakąś odludną uliczkę.

Tutaj info o dindunafinie:

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chujec69 2020-11-03, 21:59 26
Z takiego ryja, to nic dobrego nie wróży ...
Zgłoś
ruddie 2020-11-03, 22:04 101
Dlatego kara śmierci powinna być przywrócona. Bezapelacyjnie.
Zgłoś
Rebeliant 2020-11-03, 22:05 2
Zwyczajne ścierwo. C🤬j mnie to boli, bo to w UK, czyli na rękę mi jak w UK jest przemoc, mordy, gw🤬ty i rabunki.
Zgłoś
Umiem_modować 2020-11-03, 22:05 4
Kto by nie chciał być na miejscu tej kobiety? Człowiek by się wyżył za wszystkie niesprawiedliwości na takim chwaście, a ludzie by cię jeszcze za bohatera uważali.
Zgłoś
konto usunięte 2020-11-03, 22:06 9
ruddie napisał/a:

Popieram! Ale nie taka szybka jak to wymierzają jankesi. Palić żywcem k🤬ę i puszczać bez cenzury na cały świat.
Zgłoś
pajdaq 2020-11-03, 22:08
ruddie napisał/a:

Niestety kraj , który jest członkiem Unii Europejskiej nie może stosować kary śmierci.

Bo rozumiem, że chodziło ci o Polandię / Kaczolandię
Zgłoś
Rebeliant 2020-11-03, 22:11 46
pajdaq napisał/a:

Niestety kraj , który jest członkiem Unii Europejskiej nie może stosować kary śmierci.

Bo to c🤬jowa kara, nieodwracalna. Ja jestem zwolennikiem niewolnictwa - zamieniają skazanych na dożywotnich niewolników i do kopalni uranu czy innego obozu pracy katorżniczej póki nie zdechną - starym oferować eutanazję, bo już się nie nadają do roboty. Aby zapewnić pracę > obroże z prądem oraz sok do wody i masło do chleba. Wszystko co takie ścierwo zarobi na plus > na odszkodowania ofiarom.

A złodziejom i innemu ścierwu zwykłe obozy pracy i niewolnictwo aż nie wypłacą wszystkich odszkodowań i kosztów sądowych oraz pobytu w obozie pracy.

Kara śmierci jest dla niedorozwojów, dla dzikusów. C🤬j nie kara i nie cofniesz. Szkoda marnować niewolnika, a kara w c🤬j groźniejsza dla skazanego niż szafot.
Zgłoś
r061071 2020-11-03, 22:11 3
samym ryjem wywołał traume coś a la candyman
Zgłoś
piterzaut 2020-11-03, 22:12 1
Mam taką cichutką nadzieję, że pan dindu nie zostanie aresztowany. Bo jak będzie aresztowany to wiadomo, wikt, opierunek , lekarz , psycholog więzienny, ochrona przed innymi więźniami, jak się dowiedzą kto zacz. Moja cichutka nadzieja opiera się na potencjalnym potężnym wp🤬lu od poszukujących go obywateli, tak żeby nie było co aresztować. No ale to Anglia, a nie Brazylia czy inne dzikie ostępy. Trzymajmy kciuki, żeby panowie z policji nie zdążyli aresztować.
:https://www.bbc.com/news/uk-england-london-54797958
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-11-03, 22:12 3
Umiem_modować napisał/a:

Kto by nie chciał być na miejscu tej kobiety? Człowiek by się wyżył za wszystkie niesprawiedliwości na takim chwaście, a ludzie by cię jeszcze za bohatera uważali.

Myślę, że ciemnoskóry gentleman nie zechciałby się tak łatwo podzielić ofiarą.
Najpierw trzeba by obezwładnić Kalego, a dopiero brać się za tą małą kurewkę.
Zgłoś
FloriXx_00 2020-11-03, 22:21 1
StalowyNożyk napisał/a:

Myślę, że ciemnoskóry gentleman nie zechciałby się tak łatwo podzielić ofiarą.
Najpierw trzeba by obezwładnić Kalego, a dopiero brać się za tą małą kurewkę.

A ja myśle ze przy odpowiednich negocjacjach...pokazaniu technologii koła itp . udzieliłby dostępu do małej na dwa baty
Zgłoś
jajcu111 2020-11-03, 23:12 1
Stawiam piwo dla tej pani.
Zgłoś
Izlex 2020-11-03, 23:18 20
Anglia jest c🤬jowa ale za to że publikują imię nazwisko wizerunek poszukiwanych/sprawców to szacun. Niech każdy wie z kim się koleguje albo koło kogo mieszka a nie jak w chlew... Tnz Polsce gdzie ukrywają dane.
Zgłoś
Rebeliant 2020-11-03, 23:38 4
Izlex napisał/a:

Anglia jest c🤬jowa ale za to że publikują imię nazwisko wizerunek poszukiwanych/sprawców to szacun. Niech każdy wie z kim się koleguje albo koło kogo mieszka a nie jak w chlew... Tnz Polsce gdzie ukrywają dane.

Inną świetną sprawą w UK jest to, że nikt, zwłaszcza media, nie mogą komentować żadnych spraw karnych do czasu jak nie skażą oskarżonego. Zapewnia to uczciwy proces, bo w Polsce wyrok jest wydawany pierwszego dnia przez sprawstwo sk🤬ieli nazywających się dziennikarzami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem