Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:39
edek_kotek 2025-09-24, 16:19 9
No dobra, płot potrafimy rozwalić a co z Ruskimi ?
Zgłoś
ufok 2025-09-24, 16:21 11
Uff aż przestałem się bać, ze NATO nas nie obroni
Zgłoś
Adameck 2025-09-24, 16:27 25
Na tych imprezach w Ostrawie miałem szczęście spacerować po łuku ładunkowym gigantów AN-124 i C-5 Galaxy, także byłem we wnętrzu E3 Sentry (ten z wielkim radarem na grzbiecie), potem oglądałem bombowce B52 i B1 no i jeszcze V22 Osprey w pokazowym locie. Nie wspominając jeszcze o grupach akrobacyjnych z całej Europy. Dla kogoś z Górnego Śląska, gdzie dojazd zamuje kilkadziesiąt minut, grzechem nie być na takiej imprezie!
Zgłoś
leon81 2025-09-24, 16:33 3
Adameck napisał/a:

Na tych imprezach w Ostrawie miałem szczęście spacerować po łuku ładunkowym gigantów AN-124 i C-5 Galaxy, także byłem we wnętrzu E3 Sentry (ten z wielkim radarem na grzbiecie), potem oglądałem bombowce B52 i B1 no i jeszcze V22 Osprey w pokazowym locie. Nie wspominając jeszcze o grupach akrobacyjnych z całej Europy. Dla kogoś z Górnego Śląska, gdzie dojazd zamuje kilkadziesiąt minut, grzechem nie być na takiej imprezie!

Byłem na dniach NATO 2025 w Ostrawie

W 2023 roku było dużo ciekawiej
Zgłoś
tomnbb 2025-09-24, 16:52 2
leon81 napisał/a:

Byłem na dniach NATO 2025 w Ostrawie
W 2023 roku było dużo ciekawiej

Dokładnie

[ Dodano: 2025-09-24, 16:54 ]
Adameck napisał/a:

Dodajmy, że impreza darmowa (no poza parkingiem - chyba, że wiesz gdzie stanąć za darmo 😜). Radom przy niej może się schowacy
Zgłoś
smc 2025-09-24, 17:12 1
Jak rozpętałam III Wojnę Światową 🤪
Zgłoś
budowapl 2025-09-24, 17:14 1
Gdzie diabeł nie może tam babę pośle
Zgłoś
Syn_Milionera 2025-09-24, 17:15 73
Bawimy się w kobiety policjantki i kobiety żołnierki bo tak naprawdę nie ma prawdziwego kryzysu. Gdyby realnie wybuchła wojna, albo nastąpiła choćby inwazja kosmitów którzy by zażynali ludzi na ulicy, to społeczeństwo szybko by sobie przypomniało kogo i gdzie jest rola, a feminizm zniknąłby natychmiast.
Zgłoś
joti 2025-09-24, 17:17 4
Leo 2A8 jakby ktoś nie wiedział.
Tymi czołgami Niemcy zaatakują Ojczyznę Matki Boskiej i Jezusa Króla, zobaczycie.
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-24, 17:25 11
edek_kotek napisał/a:

No dobra, płot potrafimy rozwalić a co z Ruskimi ?

Utworzy się kobiecy batalion pancerny i wskaże drogę na Moskwę. Wojna będzie wygrana!
One rozjadą wszystko i każdego kto im stanie na drodze.

A na miejscu?
- Kasia! Kaśka jak się wpycha to podłużne do tego okrągłego, co potem tak głośno strzela?
Zgłoś
joti 2025-09-24, 18:05 1
Bulbulator napisał/a:

Utworzy się kobiecy batalion pancerny i wskaże drogę na Moskwę. Wojna będzie wygrana!
A na miejscu?
- Kasia! Kaśka jak się wpycha to podłużne do tego okrągłego, co potem tak głośno strzela?

Przecież to niemiecki czołg (prezentacja KMW) i zapewne niemiecka załoga...
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-24, 18:18 2
joti napisał/a:

Przecież to niemiecki czołg (prezentacja KMW) i zapewne niemiecka załoga...

Co do kraju produkcji masz rację, ale czarnego krzyża czy biało czerwonej szachownicy nie widzę.
Nie jestem w stanie przypisać tego czołgu do jakiejś armii.
Z luku dowódcy widać kobiecą głowę.

Jeżeli Kasia Tobie przeszkadza, to zamień to imię na Hildegard Fickbums.
Zgłoś
CanesVenatici 2025-09-24, 18:19
Bulbulator napisał/a:

A na miejscu?

rusek nie wiem co bieżesz calgon ? bo boli cie że może lepiej od ciebie naucz sie pisać popielniczko
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-24, 18:22 2
CanesVenatici napisał/a:

rusek nie wiem co bieżesz calgon ? bo boli cie że może lepiej od ciebie naucz sie pisać popielniczko

Ale zrob to z sercem!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem