👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wiem co to jest, ale jak będę miał raka, to też tak będę palił, na żadną chemię nie pójdę. Jak umierać ,to przynajmniej na wesoło

McQurwa napisał/a:
Jak ten czas leci! Dorasta generacja dopalaczy
Właśnie tak piszą ludzi typu" nie wiem ale się wypowiem" najpierw naucz się odróżniać dopalacze które można porównać do
trutki na szczury a od haszu który jest pochodnym od marihuany (KONOPI ;D jakby ktoś nie wiedział) czyli naturalnej od tysięcy lat w różnych kulturach rośliny. Jak ktoś jest za tępy to nigdy nie zrozumie ;D

co za peedalska nazwa "wax". To olej konopny. Czyli koncentrat z zielska.
BHO - Butane HASH Oil - czyli chyba coś wspólnego z haszem ma... może tez być Rosin czyli wykonany na prasie a nie z użyciem gazów, a wax, shatter itp to nazwy potoczne odnoszące się do konsystencji produktu na który wpływ ma temperatura produkcji. „Dab” to sposób palenia używając riga(to coś do którego nałożyła ten olej) a nie zwykłego cybucha. Zwykły haszysz to pierwszy koncentrat konopny znany ludzkości, to są bardziej nowoczesne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie