Babcia Józia znana w internecie z recytowania patriotycznych wierszyków odsłania swoją prawdziwą twarz.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2013-04-25, 21:14
nie znam ale, że zapomniała i ten śmiech pod koniec wymiatają
Tego sie za malego w szkoel uczylo z takich rzeczy se jaj robic nie bd . Won z tym . Piwa niema
Żebyś się z Biedroniem i Grodzkim na kacu obudził za ten wierszyk.
konto usunięte
2013-04-25, 22:55
konto usunięte
2013-04-25, 22:56
Nie rozumiem co w tym śmiesznego? jakiś idiota chciał na siłę pochwalić się tym jaki to ma niski poziom ilorazu inteligencji podstawiając dubbing osobie która pewnie przeżyła I i II wojnę światową, mogła by się tą wiedzą podzielić z nami żebyśmy mogli w przyszłości wyciągać pewne wnioski, ale co tam lepszy głupi dubbing na poziomie gimbazjum niż Historia bez której nas by tutaj nie było.
Zajebiste, daj linka do tego filmu na yt.
konto usunięte
2013-04-25, 23:08
żałosny podkład,
szanuj starszych ludzi imbecylu
Straszny ból dupy widzę w komentarzach. Mi się podobało, podobnie jak inne przeróbki tego autora. Btw. ten głos mi się kojarzy z jabolowym potworem i zdegenerowanym kulfonem.
PGY
2013-04-25, 23:59
Nie ma nic lepszego niż ból dupy u polactwa.
No tak, to jest sadol ale "MUSZĘ" szanować tę babkę bo jest stara i przeżyła wojnę...
W internecie nie ma pojęcia "szanuj" a to jest SADOL...
dziękuje za uwagę...