Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Babcia samo zło
GeorgeHarvey1 • 2025-04-16, 17:10

Osiemdziesięciolatka wypadła z szóstego piętra, popsuła komuś Hyundaia, nie zdechła i jeszcze była przytomna. Jekaterynburg, Rosja.
Zgłoś
anubis90 2025-04-18, 23:38 1
twojstarytofagot napisał/a:

każdy normalny zdrowy człowiek wie że rosja i kurestwo tam mieszkające to zaraza i nowotwór naszej planety, które trzeba tępić i zapobiegać, a każdy odj🤬y i okaleczony kacap to dobra wiadomość dla wszystkich ludzi

Nieźle jesteś jebnięty. Ale ok, niech ci będzie.
Dla mnie większą zarazą jest sk🤬iałe, i zbrodnicze USA, ale co tam...
Zgłoś
twojstarytofagot 2025-04-18, 23:43
anubis90 napisał/a:

Nieźle jesteś jebnięty. Ale ok, niech ci będzie.
Dla mnie większą zarazą jest sk🤬iałe, i zbrodnicze USA, ale co tam...

ja za USA też nie przepadam, ale jakoś nie przypominam sobie żeby amerykanie kiedykolwiek mordowali, gw🤬cili i okradali Polskę i Polaków dla zabawy i czystej chęci mordu i terroryzmu
Zgłoś
anubis90 2025-04-19, 9:41
twojstarytofagot napisał/a:

ja za USA też nie przepadam, ale jakoś nie przypominam sobie żeby amerykanie kiedykolwiek mordowali, gw🤬cili i okradali Polskę i Polaków dla zabawy i czystej chęci mordu i terroryzmu

No tak, bo z nimi nie graniczymy. Gdybyśmy mieli z nimi granicę, to wszystko wyglądałoby inaczej.
Ale z drugiej strony przypominasz sobie, dzięki komu Rosja okupowała Polskę??
Właśnie dzięki USA, no i Wielkiej Brytanii.
To przez USA Polska była gnębiona przez Rosję.
Szkoda, że mało który z kochasi USA, o tym pamięta.
Zgłoś