Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
Badania widmo
freaky • 2020-12-30, 11:20
Takie tam drobne różnice w tłumaczeniu między oryginalną ulotką w języku angielskim, a wersją polską.

To powiedział producent

Cytat:

Badania toksyczności reprodukcyjnej zwierząt nie zostały zakończone

Nie wiadomo, czy szczepionka BNT162b2 mRNA COVID-19 przenika do mleka ludzkiego. Nie można wykluczyć zagrożenia dla noworodków / niemowląt. Szczepionki COVID-19 mRNA BNT162b2 nie należy stosować w okresie karmienia piersią. Płodność Nie wiadomo, czy szczepionka COVID-19 mRNA BNT162b2 ma wpływ na płodność.

Tu radosna interpretacja

Tak, to nazwy tego samego produktu:

ukryta treść
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2020-12-30, 20:48 1
luxpiotr napisał/a:

Przeszedłem covid i nie zaszczepię się dopóki mnie ktoś nie zmusi. Po ch.. mam to robić. Poza tym nie leży mi wstrzykiwanie sobie czegoś na bazie płodów poaborcyjnych. Czułbym się współodpowiedzialny za mordowanie dzieciaków przez te szmaty spod znaku błyskawicy. Może po to są te protesty, żeby koncernom farmaceutycznym nie skończył się materiał do testowania i pobierania...

Ty kretynie bez mózgu, kto ci idioto powiedział że z płodów robi się szczepionki imbecylu ?

Z płodów robi się kremy odmładzające a z tego co się na krem nie nadaje, kaszankę
Zgłoś
Spidster 2020-12-30, 20:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rebeliant 2020-12-30, 20:56 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Szastprask 2020-12-30, 22:08
To ma to wszystko znajdźcie i przeczytajcie cały wywiad z PROF. ZW. DR HAB. ROMAN ZIELIŃSKI “O SZCZEPIONCE GENETYCZNEJ PFIZERA I TESTACH PCR”. Zdanie genetyka w tej sprawie6 powinno być brane pod uwagę. Jest tam mowa o wpływie na płodność nie tylko kobiet..
Zgłoś
bozinzjazin 2020-12-30, 22:14 4
Nie wiem jak u Was, ale po otworzeniu linków które @freaky podrzucił, tekst ENG jest zgoła inny i tłumaczenie się spiny. Pytanie, czy update z 30 grudnia pokrywał zmianę tekstu czy koleżka nas lekko zmanipulował

Zgłoś
konto usunięte 2020-12-30, 22:19
Zgłoś
whitetooth 2020-12-30, 22:38 2
Zgłoś
gumofc 2020-12-30, 23:17 1
whitetooth napisał/a:

Masowa sterylizacja? Lepszej okazji nie będzie. Zobaczymy za 25 lat jak mlode pokolenie bedzie chciało mieć małych sadoli.
Oby k***a to nie była prawda

Jak przez foliarzy będziesz dwudziesty raz przechodził covid to nie w głowie będą Ci dzieci
Zgłoś
Karboksylator 2020-12-30, 23:27
Zgłoś
ramiltor 2020-12-30, 23:57 2
- pogryzły mie psy
- a były szczepione?
- były, dupami.
Zgłoś
TytanowyJajusz 2020-12-31, 0:10 2
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2020-12-31, 0:10
Zgłoś
Rebeliant 2020-12-31, 2:00
Zgłoś
DmNQ 2020-12-31, 2:07
Zgłoś
konto usunięte 2020-12-31, 3:56
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem