Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
3,2% czy więcej bakterii?
3,2% to tłuszcz, a bakterie każdy przynosi swoje
ale ty też nie jesteś od Google więc... 💩Nie cały. To jest efekt podziału na kasty i prawa, które przez wieki pozwalało na związki tylko w ramach swoich kast. Efekt był taki, że bogaci się kształcili, bogacili i rozwijali wyłącznie w swoich kręgach, a biedota będąca zbieraniną analfabetów żyjących gorzej od psów żyła z dziada pradziada w rynsztoku. Efekt takiej wielopokoleniowej segregacji doprowadził do tego, że biedna większość Hindusów genetycznie jest skazana na porażkę tymczasem ich góra farmi miliardy, kończy najlepsze szkoły i pracuje w SpaceX, Apple, google itd. To jest w ogóle fenomen na skalę Świata, że teoretycznie jeden naród, a takie przepaści wewnętrzne w poziomie IQ, życia, kultury i rozwoju między poszczególnymi jego częściami. Oczywiście nie muszę dodawać, których sprowadzają do Polski do pracy, bo niestety nie tych od Google.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie