Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed 2025-07-23, 13:24 11
mun66 napisał/a:

Jesteście sterowani jak dzieci. Poszedł przelew z Rosji i leci zmasowana propaganda antyniemiecka i antyunijna. Polacy sa szykowani do wojny i mają być całkowicie wyizolowani z zachodu. Mamy być skłóceni i pełni nienawiści. Putin wyzwoli Polskę od złej Unii i złych Niemców - którzy co zabawne sfinansowali wszystko co fajne w Polsce.

Zgadzam się z Tobą.

[ Dodano 2025-07-23, 13:29 ]
kawior2007 napisał/a:

Bąkiewicz nie ma z tym ruchem nic wspólnego, może poza robieniem czarnego PR

Jak nie ma?

Ruch Obrony Granic (ROG) to ogólnopolska inicjatywa społeczna powołana przez Roberta Bąkiewicza.
Zgłoś
jogas1984 2025-07-23, 13:36 14
od debili dla debili:) prawaki to banda idiotów
Zgłoś
JoSeed 2025-07-23, 13:49 6
jogas1984 napisał/a:

od debili dla debili:) prawaki to banda idiotów

To nie ma chyba co się wyzywać od lewaków i prawaków. Dzielmy ludzi na mądrych i głupich, po prostu. Po każdej stronie i jednych i drugich dużo za dużo...
Zgłoś
tantof 2025-07-23, 13:51 3
Tu macie szerzej przedstawiony temat:

Zgłoś
jz4kkp 2025-07-23, 13:52
W sumie nie rozumiem bólu dupy w kontekście tego filmiku.
Chwalą się raczej jak poszerzać zasięgi niżeli, że robią to dla własnych korzyści (własna interpretacja). Jeżeli coś przeoczyłem, co jednoznacznie wskazuje na wcześniej wymienione to proszę mi wskazać, ale nie na zasadzie teorii dziennikarza śledczego Tomasza Piątka
Zgłoś
RubasznyWęgorz 2025-07-23, 13:55 7
Fałszywi prawicowcy, no kto by się spodziewał? Wcale nie opłacani przez ruskich żeby wywołać konflikt PL - EU.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-23, 14:05 4
jz4kkp napisał/a:

W sumie nie rozumiem bólu dupy w kontekście tego filmiku.
Chwalą się raczej jak poszerzać zasięgi niżeli, że robią to dla własnych korzyści (własna interpretacja). Jeżeli coś przeoczyłem, co jednoznacznie wskazuje na wcześniej wymienione to proszę mi wskazać, ale nie na zasadzie teorii dziennikarza śledczego Tomasza Piątka

No, tak jak dziennikarz to zinterpretował po swojemu, każdy z nas to robi po swojemu.
Jedni w tym zobaczą cwaniactwo i tupet, inni uznają, że wsio normalna.
Zgłoś
jz4kkp 2025-07-23, 14:19 3
JoSeed napisał/a:

No, tak jak dziennikarz to zinterpretował po swojemu, każdy z nas to robi po swojemu.
Jedni w tym zobaczą cwaniactwo i tupet, inni uznają, że wsio normalna.

Nie rozumiem co jest nienormalne jest to wycinek pod tezę, a reportaż był szerszy.
A epatowanie rosyjska agneturą... coż w Polsce jest więcej agentów rosyjskich niż wyszło z GRU kiedykolwiek, biorąc pod uwagę "doniesienia medialne". Ja tu raczej widzę, że chłopy się cieszą, że postawy patriotyczne są dziś na probsie.
Tak samo wątpię by Grupa Granica była podpłacana przez Putlera, choć tam widzę większą korzyść dla kremla i świetny biznes na przerzucie średnio świadomych ludzi.
Zgłoś
jkllll485 2025-07-23, 14:45 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
durabo2 2025-07-23, 15:02
Której opcji byś nie podsłuchał podobne kwiatki byś usłyszał. Traktuje to jako przestawianie, z tym że w kinie czy teatrze ludzie biją brawo, a na ulicy tylko biją
Zgłoś
Garbaty77 2025-07-23, 15:09 4
Smutne jest to że w tym ruchu obrony granic 99% ludzi chce szczerze uchronić nas przed zalewem imigrantów. Niestety przez jednostki wszyscy zostali wrzuceni do jednego worka
Zgłoś
AnalAcrobat 2025-07-23, 16:16
Dlaczego administracja usuwa komentarze?
Zgłoś
ibrahim 2025-07-23, 16:24
Dlatego od 30 lat nie chodzę na wybory i dziwię się, jak owce i barany mogą sami wybierać która wataha wilków będzie ich mordować przez kolejne 4 lata.
Ciekawe czy parafianie zrozumieją kiedykolwiek, że KAŻDA władza jest naszym największym, śmiertelnym wrogiem nr.1. Wątpię, bo Ministerstwo Eutanazji Narodu na zawsze doskonały plan tresury dla bydła lokalnego.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-23, 16:27
Garbaty77 napisał/a:

Smutne jest to że w tym ruchu obrony granic 99% ludzi chce szczerze uchronić nas przed zalewem imigrantów. Niestety przez jednostki wszyscy zostali wrzuceni do jednego worka

I to jest prawda...
Zgłoś
Garbaty77 2025-07-23, 16:38
AnalAcrobat napisał/a:

Dlaczego administracja usuwa komentarze?

Bo reklamy mają być.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem