Kto by się spodziewał, że ten cały ruch obrony granic to hucpa robiona, żeby zabłysnąć w mediach.
Kto by się spodziewał, że ten cały ruch obrony granic to hucpa robiona, żeby zabłysnąć w mediach.
Ale że co? Bo nie wiem
Że chcą żeby było dużo wyświetleń?
To chyba dobrze
A że to nie spontaniczne tylko zaplanowane. To też dobrze. lepiej żeby mieli plan i ustalali, że mają krzyczeć jak ich ktoś będzie ściągal z granicy niż żeby bez polanu ktoś z tego ruchu wyjął gaz lub coś innego i zrobił jakieś głupostwo.
Także dzięki za wstawkę. teraz wiem że to rozsądni ludzie. A miałem wątpliwości
Bardz dobrze. Zwłaszcza, że wszystko co robi tchnie ustawką pod publiczkę. Chwalcie go dalej.
jo.. zdaje się że keisats uprawia pieczołowicie sarkazm.. a wszystkie staśki to dobre chłopy do uprawiania sarkazmu..
wypowiedź keisatsa to satyra na obronę nawrockiego po aferze mieszkaniowej..
jo.. zdaje się że keisats uprawia pieczołowicie sarkazm.. a wszystkie staśki to dobre chłopy do uprawiania sarkazmu..
wypowiedź keisatsa to satyra na obronę nawrockiego po aferze mieszkaniowej..
Domyśliłam się, jak nerf opadł
Po której stronie telewizja jest to każdy wie.
Tak muszą robić zasięgi. Zostaje Im tylko internet i chyba Republika.
Ale co tu poniżającego ?
Ruch Obrony Granic (ROG) to ogólnopolska inicjatywa społeczna powołana przez Roberta Bąkiewicza.
Przecież on tam tylko mordą świeci. A finansują go ci, którzy ten problem stworzyli, zgodnie z oklepanym modus operandi: wykreować po cichu problem, uruchomić propagandę, a następnie głośno i bohatersko problem rozwiązać ku uciesze gawiedzi.
Haha...no ty to na pewno nie jesteś sterowany. Hahaha
Nie, nie jestem. Wiem co oznacza wyście Polski z Unii.
Bardzo dobrze, taktyka u lewactwa się sprawdziła, sprawdzi się i tutaj
W sumie nie rozumiem bólu dupy w kontekście tego filmiku.
Chwalą się raczej jak poszerzać zasięgi niżeli, że robią to dla własnych korzyści (własna interpretacja). Jeżeli coś przeoczyłem, co jednoznacznie wskazuje na wcześniej wymienione to proszę mi wskazać, ale nie na zasadzie teorii dziennikarza śledczego Tomasza Piątka
Ból dupy jest taki, że każdy jest ruskim agentem.
Maria Curie była ruskim agentem, Robert Kubica jest ruskim agentem, Wojciech Mann też bo przecież w PRLu nagrywał
Kopernik poza tym, że była kobietą to też była człowiekiem Putina.
Sram na Bąkiewicza, ale retoryka o ruskich agentach i szampanach na Kremlu stała się jedynym "argumentem" używanym przez ameby umysłowe
nie mające żadnej własnej refleksji ani jakiegokolwie własnego przemyślenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie