Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szary_Jeleń 2025-07-23, 16:45 4
Moje stanowisko jest takie:

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-07-23, 16:46
keisats napisał/a:

Ale że co? Bo nie wiem
Że chcą żeby było dużo wyświetleń?
To chyba dobrze
A że to nie spontaniczne tylko zaplanowane. To też dobrze. lepiej żeby mieli plan i ustalali, że mają krzyczeć jak ich ktoś będzie ściągal z granicy niż żeby bez polanu ktoś z tego ruchu wyjął gaz lub coś innego i zrobił jakieś głupostwo.
Także dzięki za wstawkę. teraz wiem że to rozsądni ludzie. A miałem wątpliwości

JoSeed napisał/a:

Bardz dobrze. Zwłaszcza, że wszystko co robi tchnie ustawką pod publiczkę. Chwalcie go dalej.

jo.. zdaje się że keisats uprawia pieczołowicie sarkazm.. a wszystkie staśki to dobre chłopy do uprawiania sarkazmu..
wypowiedź keisatsa to satyra na obronę nawrockiego po aferze mieszkaniowej..
Zgłoś
JoSeed 2025-07-23, 16:47 1
lysymisio6969 napisał/a:

jo.. zdaje się że keisats uprawia pieczołowicie sarkazm.. a wszystkie staśki to dobre chłopy do uprawiania sarkazmu..
wypowiedź keisatsa to satyra na obronę nawrockiego po aferze mieszkaniowej..

Domyśliłam się, jak nerf opadł
Zgłoś
cedrikk 2025-07-23, 17:25 1
Niestety dzisiaj bez współpracy mediów nie podniosą tego ruchu na wymiar krajowy. Show musi być.
Po której stronie telewizja jest to każdy wie.
Tak muszą robić zasięgi. Zostaje Im tylko internet i chyba Republika.
Ale co tu poniżającego ?
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2025-07-23, 18:06 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ufok 2025-07-23, 18:24
Ucięte w najlepszym momencie. Bąkiewicz-Pierdziewicz coś tam jeszcze mówił o kotwicy walczącej i że będziemy narodem i państwem silnym gotowym nieść krużganek oświaty
Zgłoś
jogas1984 2025-07-23, 19:26 2
JoSeed napisał/a:

To nie ma chyba co się wyzywać od lewaków i prawaków. Dzielmy ludzi na mądrych i głupich, po prostu. Po każdej stronie i jednych i drugich dużo za dużo...

chylę czoła, Ty jesteś z tych mądrych:) pozdrOo
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2025-07-23, 20:15 6
JoSeed napisał/a:

Ruch Obrony Granic (ROG) to ogólnopolska inicjatywa społeczna powołana przez Roberta Bąkiewicza.

Przecież on tam tylko mordą świeci. A finansują go ci, którzy ten problem stworzyli, zgodnie z oklepanym modus operandi: wykreować po cichu problem, uruchomić propagandę, a następnie głośno i bohatersko problem rozwiązać ku uciesze gawiedzi.
Zgłoś
Jacson 2025-07-23, 21:24 2
mun66 napisał/a:

Jesteście sterowani jak dzieci. Poszedł przelew z Rosji i leci zmasowana propaganda antyniemiecka i antyunijna. Polacy sa szykowani do wojny i mają być całkowicie wyizolowani z zachodu. Mamy być skłóceni i pełni nienawiści. Putin wyzwoli Polskę od złej Unii i złych Niemców - którzy co zabawne sfinansowali wszystko co fajne w Polsce.

Haha...no ty to na pewno nie jesteś sterowany. Hahaha
Zgłoś
SSS2SSS 2025-07-23, 21:57 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cpt_Bomba 2025-07-23, 22:46
jestem ciekaw jaka była narracja i o czym rozmawiali od początku bo wyglada ten fimlik troche jak wywiad korwina
Zgłoś
mun66 2025-07-23, 23:05 3
Jacson napisał/a:

Haha...no ty to na pewno nie jesteś sterowany. Hahaha

Nie, nie jestem. Wiem co oznacza wyście Polski z Unii.
Zgłoś
raistpol 2025-07-24, 0:06 1
ale o co chodzi? Że bąkiewicz instruuje ich jak się zachowywać jakby nagrywane było?
Bardzo dobrze, taktyka u lewactwa się sprawdziła, sprawdzi się i tutaj
Zgłoś
rakaniczo 2025-07-24, 2:56 2
jz4kkp napisał/a:

W sumie nie rozumiem bólu dupy w kontekście tego filmiku.
Chwalą się raczej jak poszerzać zasięgi niżeli, że robią to dla własnych korzyści (własna interpretacja). Jeżeli coś przeoczyłem, co jednoznacznie wskazuje na wcześniej wymienione to proszę mi wskazać, ale nie na zasadzie teorii dziennikarza śledczego Tomasza Piątka

Ból dupy jest taki, że każdy jest ruskim agentem.
Maria Curie była ruskim agentem, Robert Kubica jest ruskim agentem, Wojciech Mann też bo przecież w PRLu nagrywał
Kopernik poza tym, że była kobietą to też była człowiekiem Putina.

Sram na Bąkiewicza, ale retoryka o ruskich agentach i szampanach na Kremlu stała się jedynym "argumentem" używanym przez ameby umysłowe
nie mające żadnej własnej refleksji ani jakiegokolwie własnego przemyślenia.
Zgłoś
cedrikk 2025-07-24, 8:32 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem