Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krak 2025-07-24, 9:03 1
JoSeed napisał/a:

sposób odnoszenia się do Pani Wandy Traczyk-Stawskiej, żołnierza AK. Już wiedzialam co to za ludzkie gówno.
Uhh. Zapaliłam się. Sry.

Pooglądaj dokładnie, przeanalizuj i nie bądź mądra inaczej; to z Wandą to impreza polityczna i jak w każdej imprezie konieczne jest podbicie jej rangi jak i odsunięcie możliwości krytyki poprzez zaprezentowanie jakiejś persony nie uwikłanej w politykę, powszechnie budzącej szacunek bo jak nie zgadzać się z "bohaterami" państwowymi, którzy nie są upolitycznieni
Polityka to szambo i ta pani się tam znalazła, a bąkiewicz, no cóż, cichaczem salonowym nie jest i smród daje
Zgłoś
jah1 2025-07-24, 12:02
JoSeed napisał/a:

Teraz dopiero o tym wiecie? Aż filmik byl potrzebny, żeby wiedzieć jaką kreaturą jest bąkiewicz? (mała litera celowo, bo to nie zasługuje na miano człowieka).
Wystarczyło mi to, ze zobaczyłam jego stosunek i sposób odnoszenia się do Pani Wandy Traczyk-Stawskiej, żołnierza AK. Już wiedzialam co to za ludzkie gówno.
Uhh. Zapaliłam się. Sry.

Czyli już zaczynamy odmawiać niektórym czlowieczeństwa? Ale to ci drudzy to faszyści, c'nie?
Zgłoś
JoSeed 2025-07-24, 12:35 1
jah1 napisał/a:

Czyli już zaczynamy odmawiać niektórym czlowieczeństwa? Ale to ci drudzy to faszyści, c'nie?

Otóż to. Faszysta, neonazista czy "czlowiek" bez moralności dla mnie jest jednym, wielkim, okrągłym zerem.
Zgłoś
jz4kkp 2025-07-24, 14:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-24, 15:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jz4kkp 2025-07-24, 15:32
JoSeed napisał/a:

No dobra, boli mnie glowa, jestem po dyżurze, ale parę słów:
Ten cymbał jest zastępcą kierownika czy prezesa ONR. Czym jest ONR? Ano, dla przypomnienia:
Obóz Narodowo-Radykalny (ONR) – polskie skrajnie prawicowe] i skrajnie nacjonalistyczne ugrupowanie polityczne, przez część publicystów i badaczy określane jako faszyzujące lub wprost faszystowskie, nawiązujące do działalności istniejącego w II Rzeczypospolitej ruchu o tej samej nazwie i z tej racji określane niekiedy jako neo-ONR. Od 2012 ugrupowanie jest zarejestrowane jako stowarzyszenie.
4 grudnia 2008 Sąd w Strzelcach Opolskich skazał trzech członków ONR-u za wykonywanie gestu „faszystowskiego pozdrowienia” na karę 6 miesięcy w zawieszeniu na trzy lata, tysiąc złotych grzywny, dozór kuratorski oraz zakaz publicznego wykonywania gestu.
12 października 2009 Sąd Rejonowy w Opolu postanowił o zdelegalizowaniu ONR z Brzegu w związku z wykonywaniem „faszystowskich gestów” przez trzech członków organizacji podczas uroczystości państwowych na Górze Świętej Anny.
W 2016 falę krytyki wywołało zdjęcie Léona Degrelle’a, belgijskiego zwolennika faszyzmu i nazizmu, oraz oficera SS, które umieścił na swoim profilu w serwisie Facebook rzecznik ONR, Tomasz Kalinowski.
Podczas zorganizowanych w Gdańsku w 2018 roku obchodów 84. rocznicy powstania organizacji, w pochodzie, który szedł ulicami miasta obecny był także przedstawiciel neofaszystowskiej włoskiej organizacji Forza Nuova.
Tego jest mnóstwo, jak i wyroków i ulaskawien (zgadnij, przez kogo?) imć pana B.
Podsumowując:
Ideologia polityczna ONR: narodowy radykalizm, szowinizm, faszyzm, narodowy socjalizm, nacjonalizm.
Czyli człowiek związany i wyznający tego typu poglądy nie zasługuje na miano faszysty czy nazisty?

Współczuję zmęczenia po dyżurze, niemniej co nazistowskiego zrobił wczesniej wymieniony?
Zgłoś
JoSeed 2025-07-24, 15:37 1
jz4kkp napisał/a:

Współczuję zmęczenia po dyżurze, niemniej co nazistowskiego zrobił wczesniej wymieniony?

Jesteś bardzo miły
Ale że mial zagazować Ż__ów?
Wystarczą mi jego poglądy, żeby nie tolerować osoby, a przede wszystkim trzymać się jak najdalej (wiesz, sadolska prawda o gównie i wentylatorze). I tak poświęciłam temu indywiduum zbyt dużo mojego czasu i emocji...
Zgłoś
jz4kkp 2025-07-24, 15:47 1
JoSeed napisał/a:

Jesteś bardzo miły
Ale że mial zagazować Ż__ów?
Wystarczą mi jego poglądy, żeby nie tolerować osoby, a przede wszystkim trzymać się jak najdalej (wiesz, sadolska prawda o gównie i wentylatorze). I tak poświęciłam temu indywiduum zbyt dużo mojego czasu i emocji...

Jasna sprawa. Zwyczajnie uwazam, ze media przypisują ludziam różne łatki bez pod wybrana przez siebie tezę i jestem temu przeciwny, tak jak odpowiadaniem za winy swoich przodków.
Czuję się zmuszony do bliższego zapoznania się z osobą pana Bąkwiecza, poszukam jakiegoś wywiadu, moze pani Monika Jaruzelska przeprowadziła, albo poszukam głębiej. Tymczasem udanego odpoczynku i spokoju ducha ✌️
Zgłoś
Shinigammi 2025-07-24, 20:45
JoSeed napisał/a:

Teraz dopiero o tym wiecie? Aż filmik byl potrzebny, żeby wiedzieć jaką kreaturą jest bąkiewicz? (mała litera celowo, bo to nie zasługuje na miano człowieka).
Wystarczyło mi to, ze zobaczyłam jego stosunek i sposób odnoszenia się do Pani Wandy Traczyk-Stawskiej, żołnierza AK. Już wiedzialam co to za ludzkie gówno.
Uhh. Zapaliłam się. Sry.

Już cię lubię kobieto
Zgłoś
JoSeed 2025-07-24, 20:49
Shinigammi napisał/a:

Już cię lubię kobieto

Nie mów hop
Zgłoś
Shinigammi 2025-07-24, 20:53 1
JoSeed napisał/a:

Nie mów hop

Ee tam zaryzykuję ponieważ bez ryzyka nie ma chwały
Zgłoś
popek9 2025-07-25, 8:02
Zgłoś
jah1 2025-07-25, 13:15
JoSeed napisał/a:

Otóż to. Faszysta, neonazista czy "czlowiek" bez moralności dla mnie jest jednym, wielkim, okrągłym zerem.

No ale "nie zasługuje na miano czlowieka" czy zasługuje? Już się raczkiem wycofujesz? Szybko...
Zgłoś
JoSeed 2025-07-25, 13:37
jah1 napisał/a:

No ale "nie zasługuje na miano czlowieka" czy zasługuje? Już się raczkiem wycofujesz? Szybko...

Nie zasługuje. Dlatego w cudzysłowie ten człowiek ;]
Zgłoś
jah1 2025-07-25, 13:45
JoSeed napisał/a:

Nie zasługuje. Dlatego w cudzysłowie ten człowiek ;]

Ż__z też nie zasługiwali. Cyganie, homoseksualiści także. Polacy? Tylko niektórzy. Ci, którzy podpisali odpowiednie deklaracje.
Z mlekiem ojca wyssałeś takie ciągoty?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem