Kto by się spodziewał, że ten cały ruch obrony granic to hucpa robiona, żeby zabłysnąć w mediach.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz dopiero o tym wiecie? Aż filmik byl potrzebny, żeby wiedzieć jaką kreaturą jest bąkiewicz? (mała litera celowo, bo to nie zasługuje na miano człowieka).
Wystarczyło mi to, ze zobaczyłam jego stosunek i sposób odnoszenia się do Pani Wandy Traczyk-Stawskiej, żołnierza AK. Już wiedzialam co to za ludzkie gówno.
Uhh. Zapaliłam się. Sry.
Ale że co? Bo nie wiem
Że chcą żeby było dużo wyświetleń?
To chyba dobrze
A że to nie spontaniczne tylko zaplanowane. To też dobrze. lepiej żeby mieli plan i ustalali, że mają krzyczeć jak ich ktoś będzie ściągal z granicy niż żeby bez polanu ktoś z tego ruchu wyjął gaz lub coś innego i zrobił jakieś głupostwo.
Także dzięki za wstawkę. teraz wiem że to rozsądni ludzie. A miałem wątpliwości
No i co takiego powiedzieli? Niech to idzie w świat bo trzeba to rozgłasniac
Nome
2025-07-23, 12:23
Bąkiewicz i czterdziestu histeryków
keisats napisał/a:
Ale że co? Bo nie wiem
Że chcą żeby było dużo wyświetleń?
To chyba dobrze
A że to nie spontaniczne tylko zaplanowane. To też dobrze. lepiej żeby mieli plan i ustalali, że mają krzyczeć jak ich ktoś będzie ściągal z granicy niż żeby bez polanu ktoś z tego ruchu wyjął gaz lub coś innego i zrobił jakieś głupostwo.
Także dzięki za wstawkę. teraz wiem że to rozsądni ludzie. A miałem wątpliwości
Bardz dobrze. Zwłaszcza, że wszystko co robi tchnie ustawką pod publiczkę. Chwalcie go dalej.
JoSeed napisał/a:
Teraz dopiero o tym wiecie? Aż filmik byl potrzebny, żeby wiedzieć jaką kreaturą jest bąkiewicz? (mała litera celowo, bo to nie zasługuje na miano człowieka).
Wystarczyło mi to, ze zobaczyłam jego stosunek i sposób odnoszenia się do Pani Wandy Traczyk-Stawskiej, żołnierza AK. Już wiedzialam co to za ludzkie gówno.
Uhh. Zapaliłam się. Sry.
Ze wszystkim się zgadzam, choć Traczyk-Stawska od demencji za bardzo lewactwie pozwoliła się zmanierować.
CitizenGo wspaniała organizacja która działa na granicy i organizuje protesty. Już to pisałem. Moskwa już tu jest. A mnie wyzywali tu od lewaków 😆 jak to pisałem. Wszytko to jest robione aby siać zamęt i podziały w kraju. Ruska propaganda wchodzi na pełnej ostatnio. Patrioci się cieszą, że Polska wstaje z kolan. Tylko jakim kosztem?
Ciekawe, że nie ma protestów na wschodzie lub antykacapskich lub białoruskich.
Przypadek? Nie sądzę.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Ze wszystkim się zgadzam, choć Traczyk-Stawska od demencji za bardzo lewactwie pozwoliła się zmanierować.
Pani Wanda nie cierpi na demencję.
JoSeed napisał/a:
Pani Wanda nie cierpi na demencję.
Czyli lewaczka. Tyle wycierpiała, a nadal lewaczka. To trudny przypadek.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Czyli lewaczka. Tyle wycierpiała, a nadal lewaczka. To trudny przypadek.
Wybacz. Może dla Ciebie. Dla mnie osoba tego pokroju WIE, CO MÓWI. Dla mnie bohaterowie rzędu Pani Wandy to świętość.
A juz w zestawieniu z takim dnem, jak ten typ z bojówki-narodówki tym bardziej.
Bąkiewicz nie ma z tym ruchem nic wspólnego, może poza robieniem czarnego PR
Jesteście sterowani jak dzieci. Poszedł przelew z Rosji i leci zmasowana propaganda antyniemiecka i antyunijna. Polacy sa szykowani do wojny i mają być całkowicie wyizolowani z zachodu. Mamy być skłóceni i pełni nienawiści. Putin wyzwoli Polskę od złej Unii i złych Niemców - którzy co zabawne sfinansowali wszystko co fajne w Polsce.