👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podczas próby nikt jej nie powiedział, że czasami trzeba brać wdechy.

Akurat wybiła 18:00 i padła do modlitwy. Druga niewierna i ją zaraz w ramach pokuty zgw🤬cą i potem zabiją
Widz: Gdyby Allah istniał to by nie pozwolił, żeby ten wyjec śpiewał!
Wyjec: eeee ghyyyyyyy ghyyyyyyyy [jebs na ziemie]
Wyjec: eeee ghyyyyyyy ghyyyyyyyy [jebs na ziemie]
Przecież to integralna część występu, czemu traktujecie to jako omdlenie występującej? Poj🤬o?
K🤬a, noszą te swoje burki i chusty na ryjach i toczą wraz ze swoimi allahami żarliwe spory że wszędzie muszą to nosić. Na basenie, plaży i c🤬j jeden jeszcze wie. Dlaczego te puszczalskie k🤬iska nie zakryły kostek
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie