Rodowity Polak trzymał sie drzwi pociągu jak gałęzi ,ale Panów mundurowych było dwóch.
Akcja na peronie w Dąbrowie Górniczej, nagrana przez przyjaciela. Dziwny przybysz(
) wczesniej dużo krzyczał (fuck you motherfucker etc.), a pociąg stał czekając prawdopodobnie na policje. Co było potem nie wiem, ale mam nadzieje ze go ciagneli przez kilka kilometrów .
Ludzie chca wracac po ulropie do domu, to jak w nowo jorskim metrze, dzicz uniemożliwia...
widocznie pomylił Dąbrowę z berlinem...
dziwna orientacja
podpis użytkownika
wszyscy są poj🤬i, tylko nie ja
ooo patrzcie to mój kuzyn z ameryki który zabłądził..
Może się dowiedział oj jakiejś p0lki, że jest ojcem.
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
A po schodach ciągnęli za stopy ...
Ja bym go tak puścił ze 3-4 razy, co by naszą Polską ziemie na przywitanie pocałował.
To bardzo dziwne bo ten gatunek nie występuje w tej części świata
Ten dźwięk uderzających piszczeli w krawędź peronu, brzmi jak koncert skrzypcowy d-moll op.47 Jeana Sibeliusa. Coś pięknego.
w pociąg wsiąść musze bo się udusze !!
Dobra kamerka. Ładne kolorki. Jaki smartfonik "przyjaciel" ma?
te dźwięki! tego nie da się obejrzeć tylko raz!
HCI
2022-11-03, 0:06
Makumba myślał, że jest królem wioski ale sobie adresy pop🤬lił to nie NYC.
Zaraz się okaże że "Aj kent briff oficer!" chociaż miał nos na poł mordy i będziemy mieli pochody Maj Staśko z Jasiem Kapelą, które będą klękać, kłaść się na peronach i powodować opóźnienia pociągów. Miejmy nadzieje że to nie kolejny Flojd, tylko znowu kolejny ślunzok nażarł się wyngla i sobie węglokopową "buzię" usmarował.
On wcale nie krzyczał "fuck you motherfucker!" tylko "kaj żech mnie targasz ciulu!".
Wystarczy obciążyć za przestój pociągu to na drugi raz gałęzi nie będzie się trzymał.