👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tego co kamieniem cisnął to bym rozjechał, jakby trafił w moje auto..
W Rosji bez dobrego bata i ewentualnie jakiegoś noża to nie ma co z domu wyjeżdżać.

Ale w końcu uciekli czy już napastnicy się chwalą nową kamerką w sieci?
ZdziczałyMops napisał/a:
Tego co kamieniem cisnął to bym rozjechał, jakby trafił w moje auto..
Wszyscy wiemy że gówno byś zrobił

Eiffel 65 - Blue
I'm blue da ba dee da ba die...
I'm blue da ba dee da ba die...
tupolej napisał/a:
Wszyscy wiemy że gówno byś zrobił
Nie wiem jak ZdziczałyMops, ale ja poważnie bym gościa przejechał. Pal sześć samochód, ale tu chodzi o zdrowie, a może nawet życie moje i mojej partnerki. Zdrowy rozsądek nakazuje działanie.

Pewnie pokazał im środkowy palec i się chłopcy zdenerwowali... Trzeba sobie kupić dobrą teleskopówkę, bo na naszych drogach też dużo agresji ostatnio...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie