👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick napisał/a:
nie wiem co gorsze ale płacimy za wojnę między upaińskkimi i radzieckimimi onucami i jeszcze jakimś cudem czujemy z tego dumę...
Spokojnie zaraz będziemy odbudowywać swoim kosztem oczywiscie
Kriski napisał/a:
Jak to było, wróg mojego wroga moim przyjacielem?
W przypadku Polski .Wróg naszego wroga.Nadal jest naszym wrogiem. I nic nigdy tego nie zmieni.Choć tak bardzo chcą to nam wmówić,całe plemiona lewaków.
Kriski napisał/a:
A nie łatwiej w Twoim wypadku zwyczajnie i wprost napisać że wolałbyś moskalom robić gałę?
A gdzie ja napisałem że z ruskimi?
Gardzę nimi, jak niemcami.
1 - Ależ nie przypisuj swoich upodobań innym. W przeciwieństwie do ciebie bękarcie pedalski fantazjujący o robieniu gały ukrom (chociaż w tym wypadku to pewnie nie fantazje lecz fakty) albo ruskim, inni są normalni.
2 -Jesteś tak tępy biedaku, że nawet nie ogarniasz, że KapeljoneK z ciebie zadrwił frajerzyno... słyszałeś kiedykolwiek takie słowo "ironia" ? Najwyraźniej nie.
Kriski napisał/a:
A nie łatwiej w Twoim wypadku zwyczajnie i wprost napisać że wolałbyś moskalom robić gałę?
A gdzie ja napisałem że z ruskimi?
Gardzę nimi, jak niemcami.
Swoją drogą... jak tylko się przytoczy trochę faktów na temat twoich braci, którym tak zawzięcie polerujesz to i owo, od razu się zabawnie pienisz. Przypadkiem twój dziadek z babką nie zmienili miejsca zamieszkania w 1947 roku ?
nowynick napisał/a:
nie wiem co gorsze ale płacimy za wojnę między upaińskkimi i radzieckimimi onucami i jeszcze jakimś cudem czujemy z tego dumę...
Co gorsze ? Dzielenie kraju nad Wisłą z takim polactwem jak autor posta. Wyjmij leb z dupy to zobaczysz dlaczego czuje się dumę pomagajac ludziom którzy jedynie co chcą to być wolni.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie