👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla mnie jako Polaka jest jasne że każdy kto nie kibicuje ukraińcom jest za moskalami a tym samym przeciw polskiej racji stanu.
Można ukraińców nie lubić ale mniej lub bardziej skutecznie, walczą z Polski najgorszym wrogiem.
Można ukraińców nie lubić ale mniej lub bardziej skutecznie, walczą z Polski najgorszym wrogiem.

Kriski napisał/a:
Dla mnie jako Polaka jest jasne że każdy kto nie kibicuje ukraińcom jest za moskalami a tym samym przeciw polskiej racji stanu.
Jaki z ciebie "Polak" frajerzyno powtarzająca mądrości z tv, skoro polskiej ortografii nawet nie ogarniasz.
Diomedes napisał/a:
Jaki z ciebie "Polak" frajerzyno powtarzająca mądrości z tv, skoro polskiej ortografii nawet nie ogarniasz.
To że ukraina, niemcy i rosjanie oraz wszelkie odmiany tych słów piszę z małej, to jest wyraz mojej i wielu tutaj dla tych nacji pogardy, nie błąd ortograficzny.
Frajerzyno.
nowynick napisał/a:
nie wiem co gorsze ale płacimy za wojnę między upaińskkimi i radzieckimimi onucami i jeszcze jakimś cudem czujemy z tego dumę...
jesteś skończonym idiotom. płacimy za to, żeby ta wojna była tam, a nie u nas.
idiotą*

rulas napisał/a:
Ja wiem, ale jak powiem to będę nazwany ruską onucą przez miłośników upadlińskiego penisa
lepiej finansować wojnę u kogoś, niż przeczekać i doprowadzić do tego że ta wojna przyjdzie do nas. Nie wyobrażam sobie żeby do warszawy znowu miały dwie armie zawitać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie