Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Baniak piwa
~_Yarko_ • 2022-07-05, 22:14
Postanowił doturlać znalezisko do domu, ale coś poszło nie tak ...

Zgłoś
Kieru 2022-07-05, 22:32 3
stary głupi kacap
Zgłoś
Jarosławkaczyński 2022-07-05, 22:34 17
Kieru napisał/a:

stary głupi kacap

Albo ukr, niewiem co gorsze

podpis użytkownika

J🤬 was wszystkich c🤬le.
Zgłoś
sberek38 2022-07-05, 22:53 33
Jarosławkaczyński napisał/a:

Ja tam wolę oficjalnego wroga od fałszywego przyjaciela
Zgłoś
nowynick 2022-07-05, 22:55 41

nie wiem co gorsze ale płacimy za wojnę między upaińskkimi i radzieckimimi onucami i jeszcze jakimś cudem czujemy z tego dumę...
Zgłoś
Dark-Side 2022-07-05, 23:17 4
nowynick napisał/a:

nie wiem co gorsze ale płacimy za wojnę między upaińskkimi i radzieckimimi onucami i jeszcze jakimś cudem czujemy z tego dumę...

Zawsze możemy olać banderowców i przyjąć kacapów kwiatami

podpis użytkownika

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
rulas 2022-07-05, 23:35 19
Jarosławkaczyński napisał/a:

Ja wiem, ale jak powiem to będę nazwany ruską onucą przez miłośników upadlińskiego penisa

Zgłoś
Kriski 2022-07-05, 23:50 3
Jak to było, wróg mojego wroga moim przyjacielem?
Zgłoś
sothis 2022-07-05, 23:59 3
Wy się zajmujecie polityka, a ważne informacje macie w dupie. Czemu keg jebnal? Co tam się odj🤬o?
Zgłoś
Kriski 2022-07-06, 0:21 3
sothis napisał/a:

Wy się zajmujecie polityka, a ważne informacje macie w dupie. Czemu keg jebnął? Co tam się odj🤬o?

Pękł (Jebnął mówiąc językiem pospólstwa) ponieważ ciśnienie wewnątrz było za duże. Czy ta odpowiedź jest zadowalająca?
Zgłoś
TrzyDwaJeden 2022-07-06, 0:33 12
Kriski napisał/a:

Jak to było, wróg mojego wroga moim przyjacielem?

Tylko że ani ruskich ani ukrów przyjaciółmi nazwać się nie da. Warto jednak pamiętać o Wołyniu, Banderze i "wyzwoleniu "przez sowietów podczas 2 WŚ,
Zgłoś
Kriski 2022-07-06, 1:28 16
O Smoleńsku, Hakowie, Miednoje.
O 17 Września 1939roku.
O ochoczej pomocy walczącej Warszawie.
Dokładnie, warto pamiętać. ale warto także brać pod uwagę kto jest bardziej przydatny a kto bardziej niebezpieczny i tego "bardziej" możliwych następstwach.
Ukraińcy święci nie byli ale łatwiej ich ucywilizować niż Moskiewski chów wsobny.
Można gdybać, mnożyć wspomnienia o tym co było (i nie wróci) Ale nawet myśl że można z moskalem współpracować, mnie obrzydza.
Zgłoś
skywalker75 2022-07-06, 9:26 6
nowynick napisał/a:

Polacy czują dumę, bo sami byliśmy kiedyś w takiej sytuacji, wiemy tez, że trzeba pomagać słabszym w konfrontacji z czystym złem, no i na koniec wiemy, że ta pomoc nam się opłaca, dzięki temu trzymamy z dala od naszych granic i osłabiamy ruską zarazę. Kto nie walił konia na lekcjach historii ten nie stawia takich durnych pytań.

podpis użytkownika

czarna fortuna
Zgłoś
htp 2022-07-06, 9:29 1
Kriski napisał/a:

O 17 Września 1939roku.
Dokładnie, warto pamiętać. ale warto także brać pod uwagę kto jest bardziej przydatny a kto bardziej niebezpieczny i tego "bardziej" możliwych następstwach.
Ukraińcy święci nie byli ale łatwiej ich ucywilizować niż Moskiewski chów wsobny.
Można gdybać, mnożyć wspomnienia o tym co było (i nie wróci) Ale nawet myśl że można z moskalem współpracować, mnie obrzydza.

Wreszcie mądra wypowiedź.
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2022-07-06, 9:35 18
Kriski napisał/a:

O 17 Września 1939roku.

Ukra da się ucywilizować? Widziałeś kiedyś jakiegoś? To są p🤬lone szympansy przeświadczone o własnej wyższości mimo tego, że od upadku związku nie stworzyli w swoim k🤬idołku absolutnie niczego. A jak już zaczął się tam ż🤬d ustawiać to musiał interweniować Putin bo ci to się jeszcze u ż🤬da zatrudnili, tacy to cywilizowani kozacy, że własny naród gnębili za parę szekli. Taki to naród, że nie mając żadnych bohaterów narodowych wynaleźli sobie tych najbardziej popularnych zbrodniarzy jako herosów, sława gierojom. A ty jesteś lachem, trzeba ciebie rezać. Ci tam na Wołyniu też myśleli, że to cywilizowani sąsiedzi, że tyle lat się znają. A jednak rezali. Można by tak pisać dwa dni o tej c🤬jni, ale nigdy bym nie napisał, że da się ich jakkolwiek ucywilizować. To tak jakbyś próbował latynosa z kartelu nauczyć uczciwego życia.

Łatwo dał byś sobie siekierę włożyć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie