Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
triball 2023-04-15, 21:04 7
Heliar napisał/a:

Jeden znalazł prawko w chipsach, a drugi wypisuje głupoty pisząc o głupkach, robiąc z siebie podwójnego głupka.

Dogłębna samokrytyka, milordzie. Jedyne co mnie dziwi to to, że piszesz o sobie w dwóch osobach. W Chinach obwiązuje ruch prawostronny. W lewo skręcamy wyłącznie z lewego pasa, bądź zbliżając się osi jezdni, tak jak na całym świecie. Fakt, że popatrzysz się w lusterko czy nawet włączysz kierunkowskaz, nie daje ci nagle pierwszeństwa, kiedy łamiesz podstawowe zasady ruchu.

Proste i oczywiste, dla każdego kto nie jest deklem.
Zgłoś
HermanVonSztolc 2023-04-15, 21:16
wszystko piknie, ale jedno ale... nie szczupła a plaskata
Zgłoś
OpenStreetMaps 2023-04-15, 21:18 5
Heliar napisał/a:

,
Jeden znalazł prawko w chipsach, a drugi wypisuje głupoty pisząc o głupkach, robiąc z siebie podwójnego głupka.

No faktycznie Einstein zapowiedział pokolenie idiotów
Przecież ty nawet nie znasz podstaw zachowania się na drodze.
Kierujący jednośladem ma zasrany obowiązek przed lewoskrętem
zachować szczególną ostrożność i
odpowiednio wcześniej zająć właściwe miejsce na drodze przy osi jezdni
a nie wyjeżdżać nagle od prawego krawężnika.

Ty tak na serio czy tylko takiego udajesz?
A twoje epitety nie działają na mnie niestety
Bo byle kto nie jest w stanie mnie obrazić
Zgłoś
Siriuz 2023-04-15, 21:40 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mynameisgod 2023-04-15, 21:47
a tak wygląda kiedy kierowca zauważył i zdążył zareagować
Zgłoś
DziadMróz 2023-04-15, 21:49 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
elutek 2023-04-15, 21:56
Zgłoś
Kris891 2023-04-15, 21:59 2
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-04-15, 23:25 2
Heliar napisał/a:

A co tu do tego mają lusterka? Kierowca cysterny nie dostosował prędkości. Nie wiem jak w Chinach, ale u nas wina ewidentna.

O proszę, widzę, że kolega też po tym samym kursie co ta chińska kukiełka. Też w lewo skręcasz z prawego pasa?
Zgłoś
Heliar 2023-04-16, 0:16 2
Zgłoś
OpenStreetMaps 2023-04-16, 1:11 2
Zgłoś
Siriuz 2023-04-16, 2:00 2
Zgłoś
Kris891 2023-04-16, 2:27 1
Zgłoś
Kidl3r 2023-04-16, 8:18
Zgłoś
michal22 2023-04-16, 9:12 1
Serio większość z was nie wie, że wyprzedzanie na skrzyżowaniach jest zabronione? Nawet nie chce mi się z kimkolwiek z osobna wdawać w dyskusje. Mam nadzieję, że nie macie uprawnienia najwyżej na rower. Oczywiście skuterzystka wykonała manewr skrętu w lewo w idiotyczny sposób, ale nawet gdyby jechała na wprost, nikt nie miał prawa jej w tym miejscu wyprzedzać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem