A miała aż dwa lusterka.
A miała aż dwa lusterka.
A co tu do tego mają lusterka? Kierowca cysterny nie dostosował prędkości. Nie wiem jak w Chinach, ale u nas wina ewidentna.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.A co tu do tego mają lusterka? Kierowca cysterny nie dostosował prędkości. Nie wiem jak w Chinach, ale u nas wina ewidentna.
Zawsze znajdzie się ktoś taki kto napisze coś prowokującego żeby wywołać gównoburzę w komentarzach. Prędkość była taka jaka być powinna! Ludzie głupi sami się wypisują z puli genów na tej planecie i pozostaje się z tego faktu tylko cieszyć, a nie na siłę szukać winnych.
A co tu do tego mają lusterka? Kierowca cysterny nie dostosował prędkości. Nie wiem jak w Chinach, ale u nas wina ewidentna.
Pani nalesnik.
Prędkość kogo ? skuter jechał prawidłowo i zaczął manewr dużo wcześniej, prędkość skutera jest jaka jest, szybciej nie pojedzie. Kierowca powinien zachować ostrożność zbliżając się do skrzyżowania, a nie zap🤬lać, 40t nie wyhamujesz na tak krótkim odcinku, zresztą żadnej próby hamowania nie było, tylko wyprzedzanie na pełnej prędkości.
" Ludzie głupi sami się wypisują z puli genów na tej planecie i pozostaje się z tego faktu tylko cieszyć"
Dziwne że ty wciąż żyjesz.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Zawsze znajdzie się ktoś taki kto napisze coś prowokującego żeby wywołać gównoburzę w komentarzach. Prędkość była taka jaka być powinna! Ludzie głupi sami się wypisują z puli genów na tej planecie i pozostaje się z tego faktu tylko cieszyć, a nie na siłę szukać winnych.
Kierowca tłuku jechał prawidłowo swoim pasem i mógł zap🤬lać i naddźwiękowo. To na każdej k🤬ie, która postanowi przeciąć jego pas jazdy spoczywa obowiązek upewnienia się, że może to bezpiecznie zrobić. To są k🤬a podstawowe, wynikające ze zdrowego rozsądku i logiki zasady poruszania się czymkolwiek i gdziekolwiek. Jak tego nie rozumiesz to zajmij się florystyką, najlepiej z domu, żebyś nie musiał za dużo się przemieszczać.