👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:28

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak by tyle wypił wódy to jego serce przestało by pracować zanim ubadl by na podłogę

A to wszystko przez to, że nie wziął limonki do tego
~swoją drogą ciekawe, czy zdążył zapłacić za tequile?
~swoją drogą ciekawe, czy zdążył zapłacić za tequile?
Niech będą to kielonki po 25ml, sztuk 40. Gość wypił by wtedy litra alkoholu, żaden rekord, przegrałby z panami spod sklepu.
Było to na 9gagu z opisem. Gość założył się o jakąś sumkę (760$ chyba), że da radę wypić ileś tam shotów. Zakład wygrał, ale życie przegrał, bo zmarł od zatrucia.
Ile w tym prawdy, to nie wiem.
Ile w tym prawdy, to nie wiem.
Po wypiciu ostatniej lufy, powinien zapakować dwa palce do przełyku i wyrzygać to wszystko. Czytałem kiedyś o zakładzie dwóch gości - flaszka z gwinta i bieg 5km. Przegrany padł trupem tuz za progiem knajpy, a zwycięzcę ledwo odratowali w szpitalu.

Jezu, przeciesz to jedna flaszka rozlana na 40 czy 50 kieliszków. U nas po takim treningu dopiero idą na miasto się bawić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie