Dlatego na basenie sie nie biega...
a co, może pływa?
Powiedzcie mi bo był temat na górze o pejsatych i Iranie, już usunięte ? To niedobra jest?
Komentarze nie pokrywały się z obrzezanym światopoglądem.
Są oba: m.sadistic.pl/iranskie-rakiety-uderzyly-po-raz-kolejny-w-izrael-vt611674.htm i m.sadistic.pl/odpowiedz-iranu-na-atak-zymian-vt611637.htm
Myślę, że złamał podstawę czaszki ...
Tak Pani doktor, ma Pani rację. Też pracuję w branży B-)
Tak Pani doktor, ma Pani rację. Też pracuję w branży B-)
@JoSeed:
Ja też pracuję w branży, tylko w zupełnie innej.
No i podejrzewałbym raczej jakiś uraz kości skroniowej. Lub któregoś szwu skroniowego.
Uderzył mocno bokiem głowy.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
@
:
No i podejrzewałbym raczej jakiś uraz kości skroniowej. Lub któregoś szwu skroniowego.
Nieeee, raczej podstawa. Bardzo niebezpieczny upadek, stawiałabym na kość ciemieniową i podstawę...
@
:
Dobrze mówisz, napisałam komentarz prześmiewczo. Jeśli ona stwierdza uraz na podstawie filmu, to musi być Jackowskim ;) Pozdrawiam serdecznie.
Dobrze mówisz, napisałam komentarz prześmiewczo. Jeśli ona stwierdza uraz na podstawie filmu, to musi być Jackowskim ;) Pozdrawiam serdecznie.
E tam, Jackowski. Mój idol to doktór Zięba 😎
A i masz rację, na podstawie filmu można STAWIAĆ, co tez zrobiłam, nie stwierdzać.
Podstawa to złamanie czaszki?
Podstawowym złamaniem czaszki jest złamanie jej podstawy
są rzeczy ważne i ważniejsze, ale żeby przyglądać się stolcowi?
Ludzie na sadistic przyglądają się różnym rzeczom, nie oceniaj 😁
Łoooo. Szkoda dzieciaka...
E tam marudzisz, kiedyś stalin zarzucił takim fajnym tekstem "u nas ludzi mnogo"