Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rob3rt88 2025-06-15, 22:51
Tak mało brakowało aby wpadł do wody...
Z happy end'em dla nas by było
Zgłoś
kiwiptaszek 2025-06-16, 11:32
Banan1494 napisał/a:

Jeżdżę dość agresywanie na rolkach, dużo skakam itd i zawsze leciałem na ręce albo dupe a było tego sporo, mimo braku kasku odpukać nigdy nie zaj🤬em łbem. I zauważyłem w tym środowisku ze ludzie dzielą się na dwie grupy, jedna przy upadku zawsze spada na łeb. Nie wiem skąd ten brak odruchu ratowania łba, ale zawsze tyczy się to konkretnych osób.

Nosił wilk razy kilka... Widziałem jak taki "doświadczony zawodnik" został warzywem w skateparku. Powodzenia w swojej głupocie.
Zgłoś
kubaska5 2025-06-16, 15:33
Ale wykręcił orła uderzając głową o skałę i dlatego zemdlał morze umrzeć po takim uderzeniu wylew i po dzieciaku, ale z czego widzę tylko jedną osobą skapnęła
Zgłoś
Banan1494 2025-06-16, 18:06
kiwiptaszek napisał/a:

Nosił wilk razy kilka... Widziałem jak taki "doświadczony zawodnik" został warzywem w skateparku. Powodzenia w swojej głupocie.

Urban skating. Mam już sporo przelatane i przy zwykłej jeździe czuje się pewnie dlatego pozwalam sobie nie zakładać, kask mi uwiera i psuje mi radość z jazdy niestety. Jestem nieodpowiedzialny, wiem, ale po 10 minutach łeb się gotuje a zwykle bujam się kilka godzin.
Na skateparku byłem kilka razy chcąc coś poćwiczyć ale tu już ubierałem kask.

podpis użytkownika

ble ble ble...
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-06-17, 10:06
p🤬lić sk🤬ysynów obrzezańców niech zdychają długo i boleśnie
Zgłoś
vattghern666 2025-06-18, 10:42
Banan1494 napisał/a:

Jeżdżę dość agresywanie na rolkach, dużo skakam itd i zawsze leciałem na ręce albo dupe a było tego sporo, mimo braku kasku odpukać nigdy nie zaj🤬em łbem. I zauważyłem w tym środowisku ze ludzie dzielą się na dwie grupy, jedna przy upadku zawsze spada na łeb. Nie wiem skąd ten brak odruchu ratowania łba, ale zawsze tyczy się to konkretnych osób.

No też właśnie zauważyłem, że nie każdy ma ten odruch i z moich obserwacji wynika, że (to będzie w c🤬j naciągane) im mniej osobnik ma w głowie, tym mniej stara się ją chronić xD

Może mózg ma dość stanu wegetacji i popełnia samobójstwo 😉
Zgłoś
kiwiptaszek 2025-06-22, 19:34 1
Banan1494 napisał/a:

Urban skating. Mam już sporo przelatane i przy zwykłej jeździe czuje się pewnie dlatego pozwalam sobie nie zakładać, kask mi uwiera i psuje mi radość z jazdy niestety. Jestem nieodpowiedzialny, wiem, ale po 10 minutach łeb się gotuje a zwykle bujam się kilka godzin.
Na skateparku byłem kilka razy chcąc coś poćwiczyć ale tu już ubierałem kask.

Rób tak jak i ja, pod kask wiąż bandamę. Kask na rolkach już raz uratował mi życie.
Zgłoś