Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:01
Rob3rt88 2025-06-15, 22:51
Tak mało brakowało aby wpadł do wody...
Z happy end'em dla nas by było
Zgłoś
kiwiptaszek 2025-06-16, 11:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kubaska5 2025-06-16, 15:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Banan1494 2025-06-16, 18:06
kiwiptaszek napisał/a:

Nosił wilk razy kilka... Widziałem jak taki "doświadczony zawodnik" został warzywem w skateparku. Powodzenia w swojej głupocie.

Urban skating. Mam już sporo przelatane i przy zwykłej jeździe czuje się pewnie dlatego pozwalam sobie nie zakładać, kask mi uwiera i psuje mi radość z jazdy niestety. Jestem nieodpowiedzialny, wiem, ale po 10 minutach łeb się gotuje a zwykle bujam się kilka godzin.
Na skateparku byłem kilka razy chcąc coś poćwiczyć ale tu już ubierałem kask.
Zgłoś
vattghern666 2025-06-18, 10:42
Zgłoś
kiwiptaszek 2025-06-22, 19:34 1
Banan1494 napisał/a:

Urban skating. Mam już sporo przelatane i przy zwykłej jeździe czuje się pewnie dlatego pozwalam sobie nie zakładać, kask mi uwiera i psuje mi radość z jazdy niestety. Jestem nieodpowiedzialny, wiem, ale po 10 minutach łeb się gotuje a zwykle bujam się kilka godzin.
Na skateparku byłem kilka razy chcąc coś poćwiczyć ale tu już ubierałem kask.

Rób tak jak i ja, pod kask wiąż bandamę. Kask na rolkach już raz uratował mi życie.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem