Łoooo. Szkoda dzieciaka...
Oj tam zaraz ... Szkoda...
Przyj🤬 to przyj🤬, żałowanie nic nie pomoże, trza lodu skombinować, to może na części pójdzie.... 😁
Powiedzcie mi bo był temat na górze o pejsatych i Iranie, już usunięte ? To niedobra jest?
Komentarze nie pokrywały się z obrzezanym światopoglądem.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Jak się dobrze przyjrzycie to poślizgnął się na gównie
są rzeczy ważne i ważniejsze, ale żeby przyglądać się stolcowi?
Oj tam zaraz ... Szkoda...
Przyj🤬 to przyj🤬, żałowanie nic nie pomoże, trza lodu skombinować, to może na części pójdzie.... 😁
Myślę, że złamał podstawę czaszki ...
podpis użytkownika
ble ble ble...Myślę, że złamał podstawę czaszki ...
Podstawa to złamanie czaszki?

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Myślę, że złamał podstawę czaszki ...
Nie bądź pesymistką. Mózg wszystko zamortyzował i czaszka może być cała.
Jeżdżę dość agresywanie na rolkach, dużo skakam itd i zawsze leciałem na ręce albo dupe a było tego sporo, mimo braku kasku odpukać nigdy nie zaj🤬em łbem. I zauważyłem w tym środowisku ze ludzie dzielą się na dwie grupy, jedna przy upadku zawsze spada na łeb. Nie wiem skąd ten brak odruchu ratowania łba, ale zawsze tyczy się to konkretnych osób.
Coś w tym jest. Śmigam na trasach enduro - oczywiście w kasku. Jeszcze nigdy nie uszkodziłem kasku przy upadku - zawsze głowa odruchowo znajdowała się między ramionami albo przy klatce piersiowej