👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

znowu to? nie dziwie sie zresztą, znakomita większość polskich graczy to lamusy które płaczą z byle powodu.
Tez bym niechciał ich na własnym servie.
Tez bym niechciał ich na własnym servie.

okar19 napisał/a:
ja chce wiedzieć czemu a nie dlaczego
A "temu"!
Prawda jest taka że 90% Polaków grających w gry sieciowe zachowuje się jak bydło. Zero kultury, lżą po wszystkim i wszystkich. Jak się popatrzy co ludzie z polski wyrabiają w grach sieciowych to człowiekowi wstyd się przyznać, że jest ich rodakiem.
Lepiej od razu zbanować cały region niż mieć nadzieję że na 40 debili trafi się jeden Polak, który nie zachowuje się jak gimbus.
PS: Już sobie tak nie słodźcie. Ja tam wolę przegrać i dobrze się bawić niż wygrać i słuchać jakiegoś debila, który będzie albo lżył na swoją drużynę (czyt. przegrywa), albo lżył na drużynę przeciwnika (wygrywa, ew. wydaje mu się że jak ma dużo fragów to jest pro graczem).
Riv1 napisał/a:
nie przejmuj sie ja mam bana na wszystkich nazistowskich serwerach za "ziklon b, achtung juden, sieg heil" itp
Rozłączenie z grą: masz zakaz wstępu na ten serwer. Powód: Fick dich nazi
Weź mi ktoś to przetłumacz.
Miki6830 napisał/a:
Weź mi ktoś to przetłumacz.
Trzymaj.
"不用擔心我的所有服務器上禁止納粹“ziklon B,Achtung猶太人,SIEG萬歲”等
斷線的遊戲:你已經禁止從該服務器。原因:菲克dich納粹"

G4G to jeden wielki syf. Dzieciarnia do lat 11. Prawda jest taka ze mimo ze szwabow nie lubie to ich serwery sa najlepsze pod wzgledem kultury i od strony technicznej

Też nie lubię grać z polakami
Za dużo chamstwa, wulgaryzmów, nadgorliwości. Bardzo stresująco się przy nich gra. Jak już widzę jakiś polaków na serwerze to się odłączam. To dotyczy Left 4 Dead 1 i 2. Niestety taka prawda.

Po prostu w chuj debili i dzieci w tym kraju jest. Zero kultury o inteligencji z ich strony często też można tylko pomarzyć.
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-05-01, 17:48 ]
gwiazdeczka poprawiona na u
nie musisz dziękować, ale naucz się na przyszłość pisać całym wyrazem bez takich ozdobników.
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-05-01, 17:48 ]
gwiazdeczka poprawiona na u
nie musisz dziękować, ale naucz się na przyszłość pisać całym wyrazem bez takich ozdobników.
Endrju360 napisał/a:
Trzymaj.
"不用擔心我的所有服務器上禁止納粹“ziklon B,Achtung猶太人,SIEG萬歲”等
斷線的遊戲:你已經禁止從該服務器。原因:菲克dich納粹"
Jeszcze inaczej.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie