👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

okar19 napisał/a:
ciekawe czemu
![]()
Nie "czemu" tylko "dlaczego", jeśli już.

Poza tym takie info o blokadzie Polskich graczy było dzieś, nie wiem czego dotyczyło. Chyba więcej ludzi ich nie lubi.

Linekk napisał/a:
Nie "czemu" tylko "dlaczego", jeśli już.![]()
jurz se poprawiles chumor?

Linekk napisał/a:
Nie "czemu" tylko "dlaczego", jeśli już.![]()
ja chce wiedzieć czemu a nie dlaczego
nie przejmuj sie ja mam bana na wszystkich nazistowskich serwerach za "ziklon b, achtung juden, sieg heil" itp
Rozłączenie z grą: masz zakaz wstępu na ten serwer. Powód: Fick dich nazi
Rozłączenie z grą: masz zakaz wstępu na ten serwer. Powód: Fick dich nazi
Dziwne że widziałem taki powód, słowo w słowo, w obrazku z BF BC2. Ta sama serwerownia, czy inwencja twórcza autora?

Wiele razy tak miałem, na niektórych serwerach jest autoban ustawiony na Polaków.
Zmień sobie kraj w battlelogu i po problemie.
Zmień sobie kraj w battlelogu i po problemie.
ale tak często właśnie, jest Polacy we wszystkim najlepsi to ich nigdzie nie chcą bo się boją. Jak grałem w COD'a trafiał się kick bo niemcy grać nie potrafią, przegrywają nawet na cheatach... a prawda jest taka że tyle razy z nimi wygraliśmy i nasze kobiety podcierają tyłki ich nierobów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie