Wiele rzeczy już widziałem na Sadolu, ale to jest k🤬a skandal... Jak oni tak mogą? W biały dzień, na środku ulicy, którą cały czas jeżdżą samochody i piździki... Przecież to mięso będzie niesmaczne przez te spaliny! Gdzie jest k🤬a sanepid!? Kupi sobie człowiek taką tuszkę na grilla, a później sraczka, albo jakieś inne c🤬jostwo...
podpis użytkownika
Q L I M A X
I to ma być cywilizowany kraj?
W cywilizowanym kraju mięso trzyma się w lodówce a nie na glebie przy straganie.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
W cywilizowanym kraju mięso trzyma się w lodówce a nie na glebie przy straganie.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
A mój pies w ramach wdzięczności za żarcie i ciepły kąt w nocy osrał mi cały przedpokój - sk🤬iel
to są te wszystkie psy, które zeszły na zawał po fajerwerkach sylwetrowych...
podpis użytkownika
Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
Będąc w nastroju na suchary powiedziałbym do sprzedawczyni jedno:
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ryneczek hycla
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you

podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soulYou need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
gieno1 napisał/a:
A mój pies w ramach wdzięczności za żarcie i ciepły kąt w nocy osrał mi cały przedpokój - sk🤬iel
Pokaż mu ten film, psy nie są takie głupie zrozumie co go za to czeka.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.